Anar al contingut

PRESENTACIÓ A MADRID

Serrat qualifica la situació catalana de "fira del disbarat"

El cantautor recupera les cançons de 'Mediterráneo' en una nova gira i reedita la seva discografia completa

Olga Pereda

Serrat qualifica la situació catalana de "fira del disbarat"

periodico

El que aquesta passant en la política catalana és "la fira del disbarat", segons Joan Manuel Serrat, que acaba de presentar a Madrid la gira amb què torna al seu mític disc 'Mediterráneo'.  Preguntat per l'actualitat política, Serrat ha expressat afartament perquè "cada dia passen coses, com un president del Parlament que no pot proposar a ningú per ser investit i un president que diu que és el president i que no està disposat a renunciar a ser investit", en referència a Carles Puigdemont. Els càrrecs electes estan, ha afegit, "marejant la perdiu". "Ells mateixos es marejaran perquè no acaben de trobar on està la sortida".

Serrat ha fet aquestes declaracions en la presentació d'una gira que ha batejat com a 'Mediterráneo da Capo' i en què recuperarà les cançons del que potser és el seu disc més emblemàtic, publicat ara fa 47 anys. La gira començarà el 22 d'abril a Roquetas de Mar (Almeria), recorrerà tota la geografia espanyola, farà escala a París, saltarà a Llatinoamèrica i arribarà a Barcelona al desembre (els dies 18 i 19, a l'Auditori del Fòrum).

A més, al llarg de l'any es reeditarà la discografia completa del cantautor del Poble-sec reunida en dos 'boxsets'. El primer arribarà a les botigues el 13 d'abril i agruparà en 11 compactes totes les gravacions de Serrat en català; el segon, amb la seva obra en castellà, es posarà a la venda a finals d'any.  

0 Comentaris
cargando