TANCAMENT DE L'11a EDICIÓ

'Cold Blood' triomfa al TNT

El muntatge sobre la mort dels belgues Collectif Kiss & Cry impacta i commou Terrassa

zentauroepp45274421 icult180930183108

zentauroepp45274421 icult180930183108 / Julien Lambert

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

El Festival TNT (Terrassa Noves Tendències) ha tancat la seva 11a edició amb una bona resposta del públic a la trentena d’espectacles programats. Entre aquests va destacar ‘Cold Blood’ una de les propostes estrella de la programació de la mostra que va omplir Terrassa i altres localitats properes de creatives propostes des de dijous passat fins aquest diumenge. ‘Cold Blood’, dels belgues Collectif Kiss & Cry, creat per Michèle Anne de Mey i Jaco van Dormae a partir de textos textos de Thomas Gunzig, va ser ovacionat amb aplaudiments i bravos al Teatre Principal. El muntatge va impactar tant pel tema principal que a tots incumbeix –la mort– com per la singular posada en escena.

Notícies relacionades

L’espectacle indaga sobre la vida de set personatges que estan a punt de finalitzar el seu trajecte vital. Poesia, ironia i humor  negre es barregen en un muntatge ple de creativitat narrat de forma molt original, amb les mans com a protagonistes d’una insòlita pel·lícula. 

Des del 2007 el TNT ha aconseguit atreure destacades propostes de companyies estrangeres i locals. Aquesta 11a edició, amb 30 propostes de les quals 10 coproduccions i 12 estrenes absolutes, no ha sigut una excepció. Les sales han registrat un 100% d’ocupació en gairebé tots els espectacles, un 15% més d’assistència total que l’any anterior.