PROJECTE FALLIT

Danny Boyle no dirigirà el nou James Bond per «diferències creatives»

El realitzador britànic estava treballant en la nova entrega de l'agent 007 des del mes de maig

danny1

danny1

1
Es llegeix en minuts

Danny Boyle ha abandonat el projecte de dirigir la pròxima pel·lícula de James Bond, segons ha publicat aquest dimarts el compte oficial a Twitter de la saga cinematogràfica. Els productors Michael G. Wilson i Barbara Broccoli, juntament amb l’actor Daniel Craig, han anunciat que “a causa de diferències creatives”, el director britànic “ha decidit deixar de dirigir ‘Bond 25’”. La previsió és que la nova entrega de la saga de l’espia britànic, en la qual Craig encarnarà l’agent 007 per cinquena ocasió, arribi als cines l’octubre de l’any que ve.

El maig passat, Boyle, director de cintes com ‘Slumdog Millionaire’ (2008) i ‘Trainspotting’ (1996), va ser confirmat com a director de la nova pel·lícula, coneguda en la indústria com a ‘Bond 25’, el guió del qual ha desenvolupat John Hodge a partir d’una idea del mateix director anglès, segons mitjans especialitzats.

Notícies relacionades

Les últimes dues pel·lícules de la sèrie cinematogràfica, ‘Skyfall’ (2013) i ‘Spectre’ (2015) van ser dirigits per l’anglès Sam Mendes. Craig, protagonista de la futura cinta, cobrarà 25 milions de dòlars (21,5 milions d’euros) per posar-se una vegada més a la pell de l’agent secret, que ja va interpretar a ‘Casino Royale’ (2006), ‘Quàntum of Solace’ (2008), ‘Skyfall’ i ‘Spectre’.

Abans que ell, Bond ha sigut interpretat, entre d’altres, per Sean Connery, Roger Moore i Pierce Brosnan.