VENDA EXCLUSIVA

Erentxun i Donés, al centre de les Festes de l'Hospitalet

EL PERIÓDICO anticipa la venda d'entrades per als concerts de La Farga, que se celebren el 20, el 21 i el 22 d'abril

Demarco Flamenco, Dàmaris Gelabert i Sweet California completen la programació del festival de primavera

paudones lafarga / @XaviTorrent

paudones lafarga
mikelerentxun lafarga
damaris lafarga
sweet california lafarga
demarco lafarga

/

1
Es llegeix en minuts
EL PERIÓDICO

Les Festes de Primavera de La Farga, la cita musical de l’Hospitalet, compleixen dues dècades i aquest any se celebren els dies 20, 21 i 22 d'abril. Presenten un cartell encapçalat pel concert doble de Mikel Erentxun Jarabe de Palo, i completat amb l'actuació de Demarco FlamencoDàmaris Gelabert Sweet California. EL PERIÓDICO, diari patrocinador d'aquest festival, n'és el punt de venda anticipat en exclusiva i posa a disposició dels seus lectors, a partir del dijous 1 de març a les 10.00 hores, les entrades per als tres dies al seu portal entrades.elperiodico.cat.

La Farga, que manté la seva aposta d'oferir uns preus populars, obre aquest any amb l'actuació de Demarco Flamenco, l'artista que ha triomfat a Youtube amb el seu inimitable flamenc fusió. Serà la nit del divendres 20 d'abril i el preu de les entrades per a aquest concert és de 22 euros22 euros (més despeses de gestió).

Notícies relacionades

El dissabte 21 d'abril es viurà la jornada més intensa, amb una doble sessió protagonitzada per dos grans referents de la música espanyola: Mikel Erentxun i Jarabe de Palo. Primer el cantautor basc presentarà el seu últim treball en solitari, El hombre sin sombra, en un concert on combinarà nous temes i els seus grans èxits. I per arrodonir la nit, l'incombustible Pau Donés i la seva banda celebraran 20 anys als escenaris amb un concert on repassaran les seves cançons més populars. El preu únic per a aquest doble recital és de 24 euros (més despeses de gestió).

El diumenge 23 d'abril les Festes de l’Hospitalet es dediquen al públic més jove. Al matí, i per al més petits, Dàmaris Gelabert oferirà un concert on repassarà els èxits que han fet i segueixen fent ballar grans i petits (12 euros més despeses). Ja a la nit, Sweet California rematarà la festa amb el seu pop juvenil que triomfa a tot el país. El preu per a aquest concert final és de 20 euros (més despeses).