Bono, el cantant d'U2, sobre Catalunya: "No crec en les fronteres polítiques"

El cantant irlandès recull de mans de Penélope Cruz el premi Golden Music Award a Madrid

bono2

bono2

1
Es llegeix en minuts
Europa Press

El cantant d'U2Bono, ha recollit aquest divendres el Golden Music Award concedit a la banda irlandesa per tota la seva trajectòria durant la gala dels 40 Music Awards, celebrada al WiZink Center de Madrid. Acompanyat pel baixista Adam Clayton, Bono ha recollit el guardó de mans de la seva amiga Penélope Cruz, que ha assegurat que se sentia "molt emocionada per donar aquest premi a gent que estima tant". 

"No crec en les fronteres polítiques"

Notícies relacionades

"Teníem 16 anys quan vam formar U2. Gràcies al públic en general i al públic espanyol, gràcies per fer-nos una miqueta espanyols", ha dit el vocalista. Després, xampurrejant castellà, ha afegit, en un missatge relacionat amb la situació política a Catalunya: "Canto a Espanya i ho sento fins al moll de l'os. Però abans que això soc home del món i germà de tothom. I no crec en les fronteres polítiques". 

U2 també ha rebut un premi per la seva gira d'aquest any, en què celebren els trenta anys del seu disc The Joshua Tree. "Ha sigut una gira especial", ha dit el cantant. I ha acabat: "Aquestes cançons pertanyen a la gent, no a nosaltres. La gent rugeix als concerts però no per U2, sinó per la seva relació amb aquestes cançons".