EN 300 CIUTATS

Els concerts secrets i solidaris de Mishima i Ed Sheeran

Músics de tot el món, com Mishima, La Casa Azul i Ed Sheeran, actuen en cases particulars el 20 de setembre en una campanya prorefugiats d'Amnistia Internacional

1
Es llegeix en minuts
Marta Cervera
Marta Cervera

Periodista

ver +

Mishima i La Casa Azul seran els protagonistes de la iniciativa musical 'Give a home' ('Dona'ls una llar') a Barcelona, una campanya solidària amb les persones refugiades organitzada per Amnistia Internacional i Sofar Sounds. The National, Ed Sheeran, Bastille, James Morrison, Daughter, Local Natives i The Fratellis són alguns dels artistes que s'uniran a aquesta proposta en altres ciutats.

'Give a home' portarà milers d'artistes a tocar en domicilis particulars en més de 300 ciutats de tot el món el 20 de setembre. L'objectiu de la iniciativa és doble. Per una part, recaptar fons per a la crisi mundial de refugiats. Per una altra, demanar als governs locals que trobin una solució sostenible per fer possible l'acollida dels que han hagut d'abandonar casa seva. 

Ubicació secreta

Mishima i La Casa Azul són els primers dos artistes confirmats de 'Give a home' a Barcelona. La cita a la capital catalana tindrà lloc a la sala d'una casa emblemàtica de la ciutat, però la ubicació es mantindrà en secret fins pocs dies abans de l'esdeveniment.  

El projecte reunirà milers d'artistes amb persones refugiades i comunitats locals en més de 60 països de tot el món. 

Els músics ja van demostrar a Barcelona la seva solidaritat fa uns mesos, amb un gran concert al Palau Sant Jordi l'11 de febrer dins la campanya 'Casa nostra, casa vostra', una iniciativa sorgida de la societat civil que va esgotar localitats. 

Entrades per sorteig

Notícies relacionades

Només 100 persones podran assistir al concert íntim i únic de Mishima, La Casa Azul i un artista més que es desvelarà més endavant. Les entrades es repartiran per sorteig, dues per persona, a través de la web de l'organització. Una vegada s'hagin apuntat al sorteig, hi haurà l'opció de fer un donatiu. Els fons recaptats seran destinats a la campanya 'I welcome' (Et dono la benvinguda) d'Amnistia Internacional per recolzar el seu treball de documentació sobre els abusos i violacions de drets humans contra les persones refugiades.

La popular il·lustradora Paula BonetPaula Bonet s'ha sumat a la causa fent el cartell per a l'esdeveniment dels concerts de Barcelona.