COP D'EFECTE

'House of cards' anuncia la seva cinquena temporada el dia de la presa de possessió de Trump

Netflix llança un 'teaser' de la nova entrega, que s'estrenarà el 30 de maig, en què apareix una bandera dels EUA al revés

original

original

1
Es llegeix en minuts
EL PERIÓDICO / BARCELONA

Cop d'efecte de Neftlix. Aprofitant la presa de possessió de Donald Trump com a president dels Estats Units Donald Trump, la cadena ha estrenat al seu compte oficial de Twitter un impactant 'teaser' de la que serà la cinquena temporada de 'House of cards', en què anuncia la seva estrena per al 30 de maig. Un provocador i enginyós efecte dels responsables de la sèrie, que relata el despietat ascens al poder de Frank Underwood (Kevin Spacey), un polític cínic, manipulador i sense escrúpols.

Notícies relacionades

"Prometo lleialtat a la bandera dels Estats Units d'Amèrica i a la república que representa, una nació sota Déu, indivisible, amb llibertat i justícia per a tots", recita un cor de nens al vídeo, mentre una bandera al revés oneja davant l'edifici del Congrés, en una atmosfera inquietant, ennuvolada i fosca. 

En un pervers efecte digne de la mateixa sèrie, la victòria de Trump va deixar descol·locats els seus creadors. Segons va informar el portal web Master Herald, la presumible victòria de Hillary Clinton donava peu a l'ascens de Claire Underwood (Robin Wright) a la presidència dels Estats Units. Però el sorprenent triomf de Trump ha provocat un canvi de plans i un retard de l'estrena de la sèrie al maig, quan estava previst per al febrer.