INICIATIVA CONTRA LA CRISI DE PÚBLIC

Els cines Full de Cornellà llancen tres iniciatives per al 2017

L'exitós multisales oferirà projeccions sorpresa, sessions matinals entre setmana i cine a la carta per a passis privats

Projecció en una de les sales dels cines Full HD de Cornellà.

Projecció en una de les sales dels cines Full HD de Cornellà. / ELFAR.CAT

1
Es llegeix en minuts
EL PERIÓDICO / BARCELONA

En uns temps en els que minva a marxes forçades l'assistència de públic a les sales, els sempre inquiets cines Full de Cornellà llancen tres noves iniciatives per a intentar atraure els espectadors. El complex de 28 sales, que el 2015 va obtenir una assistència rècord d'1.250.000 espectadors, ha ofert en els seus sis anys de vida la utilització de les últimes tecnologies (és el cine amb més sales Dolby Atmos del món, segons diu a la seva web) i una cuidada atenció al públic. I dins aquesta filosofia, raó principal del seu èxit en uns temps difícils, s'emmarquen aquestes tres noves propostes del multisales ubicat al centre comercial Splau.

Notícies relacionades

La primera, l'anomenada #PeliMisteriosa: a partir del 6 de gener, l'espectador podrà adquirir l'entrada per a una pel·lícula de la que només sabrà la seva durada i la seva qualificació per edat. Les projeccions es realitzaran els divendres a les 22.00 hores. Els usuaris seran els primers crítics de la pel·lícula, ja que podran opinar sobre ella a través de les xarxes socials amb l'etiqueta #PeliMisteriosa. "El risc que corre l'espectador amb la #PeliMisteriosa és mínim", explica el gerent dels cines, Pere Sallent. "El concepte de la #PeliMisteriosa està inspirat en uns cines finlandesos, però aquí afegim una altra idea que vam importar fa anys d'una petita multisala d'Alaska: la possibilitat de canviar de sala si la pel·lícula no t'agrada".

La segona iniciativa són les sessions matinals entre setmana. A partir del 9 de gener, hi haurà sessions matinals de dilluns a divendres, la qual cosa convertirà els Full en els únics cines de Barcelona on es podran veure els principals títols de la cartellera en versió doblada. I la tercera proposta és el cine a la carta, que permetrà llogar una sala sencera dels Full per a la projecció particular de qualsevol dels títols d'estrena de la cartellera o d'un catàleg de més de 150 títols que s'anirà ampliant.

Temes:

Cine Cinemes