Joe Perry, d'Aerosmith, es desmaia a l'escenari

El guitarrista, que està estable, va ser hospitalitzat després de patir un col·lapse mentre actuava a Nova York amb el grup Hollywood Vampires de Johnny Depp

 

  / AP / WONG MAYE-E

1
Es llegeix en minuts

El guitarrista estrella d'AerosmithJoe Perry, va haver de ser hospitalitzat. Va trontollar i va patir una caiguda a l'escenari del concert que va oferir ahir a la nit el grup a Nova York, informen avui mitjans locals. Una portaveu de l'Hospital de Coney Island ha confirmat que el músic, de 65 anys, havia sigut traslladat al centre després de l'incident, encara que no va oferir més detalls, segons 'The New York Times'.

L'incident va tenir lloc quan Perry estava actuant amb la banda Hollywood Vampires, el grup que compta entre els seus membres amb l'actor Johnny Depp i el cantant Alice Cooper, al Ford Amphitheater de Coney Island. Cooper va penjar hores després al seu compte oficial de TwitterTwitter que Perry estava estable, amb la seva família i amb les millors atencions. 

"Joe Perry està estable i descansant", comenta sense cap més detall el representant de la banda Sujata Murthy en un comunicat, abans d'afegir: "Els seus germans 'vampirs' i els seus fans li desitgen una ràpida recuperació".

MAL ASPECTE

Notícies relacionades

Segons alguns assistents al concert, Perry va aparèixer a l'escenari amb mal aspecte, entre rumors que estava malalt, i es va desmaiar al cap d'una estona, segons 'The New York Times'. 

Unes hores més tard, al compte oficial de Twitter de Joe Perry hi apareixia un missatge donant les gràcies als fans que s'havien preocupat per ell i repetint el missatge de Cooper.