DOL EN EL POP

La DEA analitzarà els fàrmacs de Prince

TMZ va publicar que Prince va ser hospitalitzat per una sobredosi de Percocet sis dies abans de la seva mort

La DEA analitzarà els fàrmacs de Prince

OLIVIA HARRIS (Reuters)

1
Es llegeix en minuts

Les autoritats que investiguen la mort de Prince han sol·licitat l'ajuda del Departament Nord-americà Antidrogues (DEA) per aclarir els fets, ha informat aquest dimecres la cadena de televisió NBC.

Fonts del cos de policia local de Minnesota que investiga el cas asseguren haver trobat analgèsics en possessió de l'artista en el moment de la seva mort i també a la seva pròpia residència.

Aquestes fonts han indicat, així mateix, que encara no s'ha determinat quin paper van tenir els medicaments -ni tan sols si hi van tenir cap incidència- en la mort de l'estrella del pop.

La DEA haurà de determinar d'on procedien aquests fàrmacs i quines receptes havia obtingut l'artista.

POSSIBLE SOBREDOSI

La web TMZ, especialitzada en informació sobre famosos, va assegurar que Prince va ser hospitalitzat per una sobredosi de Percocet (un fàrmac compost per acetaminofè i oxicodona) sis dies abans de la seva mort.

Figura indiscutible del pop i renovador de la música negra, Prince va morir dijous als 57 anys a la seva residència de la localitat de Chanhassen (Minnesota).

AUTÒPSIA

L'autòpsia practicada al cos de Prince es va completar divendres, però el centre Midwest Medical Examiners Office de Ramsey (Minnesota) ha advertit que es trigarà "diversos dies" a determinar la causa de la mort de l'artista i que les proves de toxicologia es poden allargar "durant setmanes".

Notícies relacionades

Les autoritats responsables de la investigació han dit que no veuen "raons per creure, en aquest moment, que es tractés d'un suïcidi", ha assegurat l'agutzil del comtat de Carver, Jim Olson.

A més, ha dit que en el cos de Prince no hi havia "signes obvis de traumatismes" i que no van trobar ningú més a la residència de l'artista.

Temes:

Prince