'Star Wars': ja és aquí el primer 'teaser' de 'Rogue One'

El primer tràiler del 'spin-off' de la saga galàctica, dirigit per Gareth Edwards, s'estrenarà el 16 de desembre

478249

478249
rogue-one a-star-wars-story-trailer-2016

/

1
Es llegeix en minuts
EL PERIÓDICO / BARCELONA

Si els escassos segons de l'avanç del 'teaser' de 'Rogue One: una història de Star wars' ja provocaven calfreds, el 'teaser' complet donat a conèixer aquest dijous farà les delícies dels fans de la saga galàctica: el director Gareth Edwards ('Godzilla') sembla haver configurat en aquest 'spin-off' una visió elegant, fosca i sòbria de la saga, en què el concepte "òpera espacial" pot rimar amb versemblança. La pel·lícula arribarà als cines el 16 de desembre d'aquest any.

Rogue One: Una Història de Star Wars, és la primera pel·lícula de la nova sèrie independent de pel·lícules de Star Wars de Lucasfilm. Cuenta la història d'un grup d'insòlits herois que s'uneixen per realitzar l'arriscada i aparentment impossible missió de robar els planos d'una arma de destrucció definitiva. Posted by Star Wars on dijous, 7 d'abril de 2016

Com era d'esperar i és d'agrair –ho sentim pels 'haters' de l'heroïna Rey d''El despertar de la força'–, el 'teaser' se centra en el personatge encarnat per Felicity Jones, líder d'un grup d'espies rebels amb la missió de robar els plans de l'Estrella de la Mort. L'acció d'aquesta pel·lícula es desenvolupa entre els episodis III i IV, però més a prop del quart.

LES PARAULES SOBREN

El personatge és descrit al 'teaser' com a "temerari, agressiu i indisciplinat" per Mon Mothma, la líder de l'aliança rebel. Quan el personatge de Jones escolta aquestes paraules, contesta: "Això és una rebel·lió, ¿no? Jo em rebel·lo".

Notícies relacionades

Hi ha grans motius per disfrutar en el 'teaser', des de la desfilada –puntuat per una banda sonora tensament minimalista– de cares del carisma de Ben Mendelsohn i Forest Whitaker fins aquell moment final d'acció impossible: els nostres herois enfrontats a AT-AT a peu, ni més ni menys. Les paraules sobren i el millor és prémer 'play' de nou.

La vigília, Disney i Lucasfilm havien provocat la bogeria amb la presentació de l'avanç del 'teaser': deu segons, ni més ni menys, en què es podia observar amb detall un nou model de soldat imperial, de color negre.