PRESENTACIÓ A MADRID

El retorn de 'Zoolander'

El director i actor Ben Stiller es burla de les xarxes socials en la nova entrega de la sàtira sobre el frívol i egocèntric món de la moda

"Els dissenyadors i models són molt llestos. Saben riure's de si mateixos", afirma Penélope Cruz, que dóna vida a una exuberant agent policial

icoy32631459 madrid  01 02 2016   ben stiller firma aut grafos 160201201124

icoy32631459 madrid 01 02 2016 ben stiller firma aut grafos 160201201124

1
Es llegeix en minuts
Olga Pereda
Olga Pereda

Periodista

ver +

Coixins especials, batuts naturals conservats a una determinada temperatura, una habitació amb l’aire condicionat al màxim i no començar a treballar abans de les 13.00 hores. No forma part del guió de 'Zoolander 2', però podria. Són les tres exigències del seu productor, director i protagonista, Ben Stiller, abans de desembarcar a Madrid, on promociona una pel·lícula que torna a riure’s dels egos i la vanitat que envolten el món de la moda. S’estrena el 12 de febrer amb Stiller (a la foto, amb Penélope Cruz) i el seu amic de l’ànima, Owen Wilson, en el paper de dos models amb poc cervell i abundant autoestima.

Cruz –les seves exigències durant la promoció no passen d’uns simples xiclets– dóna vida a la noia, una sexi agent de policia que recluta els dos cretins models per caçar un assassí de celebrities. El primer famós a morir (no fem espòiler, així comença el film) és Justin Bieber, que mentre agonitza es fa el conegut 'selfie' amb morros d’agradar-se. Fins i tot hi posa un filtre per sortir més bé. L’estrella del pop és un dels molts personatges que han volgut sortir en la comèdia: des de la poderosa editora de Vogue, Anna Wintour, fins a dissenyadors 'top', com Valentino i Marc Jacobs.

    

PEL·LÍCULA DE CULTE

Notícies relacionades

Fa 15 anys que es va estrenar 'Zoolander', convertida en film de culte tot i que quan va arribar al cine (dues setmanes després de l’11-S) va tenir unes discretes dades de taquilla. El món ha canviat. Ha empitjorat. Entre altres coses, per les xarxes socials.

«Ens passem tot el dia fent fotos per pujar-les a Twitter, Instagram i Facebook. Crec que la cirurgia estètica ha augmentat a causa de tota aquesta pressió», se’n riu Wilson. «Els dissenyadors i els models són molt llestos. Saben riure’s de si mateixos», afegeix Cruz –el seu nom sempre va estar en la ment de Stiller, que va rodar la cinta a Roma i volia una actriu «molt Sofia Loren». 

Temes:

Pel·lícules