SABORS VARIATS

Tres cuiners i una pastissera rendeixen homenatge a Bagués-Masriera amb un menú nadalenc

Joan Oliveras-Bagués, president de la firma, ha presentat la col·lecció Les Singulars de Masriera amb Marc Gascons, Mercè Navarro, Carles Gaig i Patricia Schmidt

1
Es llegeix en minuts
EL PERIÓDICO / BARCELONA

Per commemorar la trajectòria de l'empresa centenària Bagués-Masriera, els xefs Marc Gascons d'Els TinarsMercè Navarro de Roig RobíCarles Gaig del Restaurant Gaig i la pastissera Patricia Schmidt d'Escribà han rendit el seu particular homenatge a la joieria amb un menú nadalenc.

QUATRE PLATS DE LA CUINA TRADICIONAL CATALANA

L'entrant l'ha prepareu Marc Gascons, xef de cuina del restaurant Els Tinars de Llagostera. Ha presentat un plat clàssic amb sabors tradicionals basat en una coca cruixent de cansalada ibèrica cuita molt melosa amb tòfona negra acabada de laminar. 

Mercè Navarro, alma mater del restaurant de Barcelona Roig Robí, ha proposat un clàssic de la cuina catalana: els canelons amb trufa.

Carles Gaig de Can Gaig, presenta una pularda a la catalana, mantenint viva la tradició nadalenca.

Per endolcir aquest menú, la pastissera Patricia Schmidt d'Escribà ha elaborat dues propostes d'originals 'cupcakes', una de 'gingerbread' amb crema de canyella i l'altra de xocolata amb crema de praliné. Totess decorades amb modelats de fondant i pastillatge amb motius nadalencs i els logotips de Bagués i Masriera.

BAGUÉS-MASRIERA PRESENTA 'LES SINGULARS DE MASRIERA'

Notícies relacionades

Fundada el 1839, l'empresa és un referent sòlid en l'àmbit de la joieria internacional. L'acte ha coincidit amb la presentació de la col·lecció de joies Les Singulars de Masriera per part de Joan Oliveras-Bagués, president de Bagués-Masriera, que ha inaugurat aquesta galeria de joies amb dos collarets. 

A més per al 2016 reflectirà en les seves joies la seva particular visió de la joia contemporània amb anells i collarets plens de color com a tribut a la tècnica de l'esmalt al foc. Per un altre costat donarà la benvinguda a una mostra exquisida de l'artista modernista Lluís Masriera i dels valors universals i permanents que la firma manté vius des de 1839: art, sensibilitat, qualitat, equilibri i eternitat.

Temes:

Gastronomia