El 3 d'octubre als cines

El videoclip oficial de 'Torrente 5: Operación Eurovegas' surt a la llum

Mónica Naranjo posa veu a la peça promocional de la cinquena entrega de la saga més taquillera de la història del cine espanyol

Videoclip Oficial de la pel·lícula ’Torrente 5: Operación Eurovegas’. / periodico

1
Es llegeix en minuts

Després de sumar prop de 15 milions d'espectadors i recaptar més de 71 milions d'euros, el detectiu més desagradable del cine espanyol prepara el seu cinquè assalt a les sales el 3 d'octubre. 'Torrente 5: Operación Eurovegas' ha fet la seva primera aparició a internet recuperant un recurs en desús com és el videoclip promocional i que, com apunta Mónica Naranjo al principi de la cançó, "es lo único serio que habrá esta película". 

Notícies relacionades

A ritme d'heroïna del soul, la cantant gironina posa veu a 'Eurovegas', un tema inspirat en les bandes sonores de James Bond. Al videoclip apareixen imatges inèdites de la pel·lícula, on podem distingir part del seguici que acompanya Torrente en la seva nova aventura: Angy FernándezCarlos ArecesAnna SimónFernando Esteso Alec Baldwin, entre altres. 

'Torrente 5: Operación Eurovegas' viatja fins al 2018, any en què José Luis Torrente surt de la presó i es veu atrapat en una Espanya que ha evolucionat d'esquena seva. Lluny d'intentar adaptar-se als nous temps, l'expolicia decideix emprendre una carrera com a delinqüent i donar el gran cop al principal casino de Madrid amb l'ajuda d'una banda d'especialistes 'made in Spain'.