Alec Baldwin s'incorpora, "amb jet lag", al rodatge de 'Torrente 5'

L'actor nord-americà oficialitza la seva participació en la pel·lícula posant per a la premsa

Santiago Segura, a l’esquerra, i Alec Baldwin, aquest matí abans d’anar al rodatge de ’Torrente 5’.

Santiago Segura, a l’esquerra, i Alec Baldwin, aquest matí abans d’anar al rodatge de ’Torrente 5’. / EFE / JUAN CARLOS HIDALGO

2
Es llegeix en minuts
EFE / Madrid

"Bon dia", en espanyol, i "tinc molt jet-lag" i "¿us agrada la meva samarreta?", en anglès, han estat les úniques paraules que els 40 càmeres que han assistit aquest matí a l'Hotel Ritz de Madrid al primer 'posat' de la nova estrella de 'Torrente 5', el nord-americà Alec Baldwin, han pogut sentir de la seva boca. Tot el que es refereix al desenvolupament de la cinquena entrega de la saga dirigida i protagonitzada per Santiago Segura està envoltat del màxim secret, per això, ni Baldwin ni Segura han donat ni una sola dada sobre com i on serà el rodatge, cap al qual han sortit immediatament després de posar davant els mitjans gràfics.

Amb cara somnolenta i cafè amb llet en mà, vestit amb uns pantalons negres i la samarreta de la pel·lícula, l'actor (Amytiville, Nova York, 1958) ha oficialitzat la seva participació en el rodatge posant passades les vuit i quart del matí i durant a penes cinc minuts en què no ha contestat, perquè aquest era el compromís, preguntes. No obstant, després de saludar amb un "bon dia" en espanyol, ha informat que tenia "molt jet lag", i ha preguntat als reporters si els agradava la seva samarreta. El protagonista de pel·lícules com 'Beetlejuice' i 'La caça de l'Octubre Roig' ha demostrat el seu sentit de l'humor "traient múscul" al costat de Segura i acostant-se a un fotògraf per a fer-li una abraçada.

Notícies relacionades

Sobre el seu personatge en la pel·lícula no ha transcendit res fins al moment perquè els responsables de la productora, Amiguetes Enterprises, guarden amb zel els detalls i ni tan sols volen confirmar les dates dels rodatges per evitar als periodistes. El que es coneix és que la nova entrega de la taquillera saga policial de Segura arrenca quan Torrente surt de la presó i planeja atracar un casino amb l'ajuda d'un antic cap de seguretat del local i d'un grup d'especialistes en la matèria, però res resultarà tan fàcil com sembla en un principi.

Jesulín de Ubrique, en el seu debut cinematogràfic, Julián López i Angy Fernández també estaran en el repartiment de la nova entrega de la saga, en què els cameos de cares populars i, sovint, alienes al món de la interpretació ja són tot un clàssic. Amb un pressupost de 8,5 milions d'euros, el rodatge d'aquesta cinquena entrega de la franquícia més taquillera del cine espanyol va començar el 25 de novembre passat i es prolongarà fins al mes de març vinent en localitzacions de la Comunitat de Madrid, Ciudad Real i República Dominicana.