MUNDIAL DE MOTOGP

Àlex Márquez: «Marc ja veu les coses de forma més positiva»

  • El ‘germaníssim’, que va conquistar dos podis en el Mundial del 2020, assegura que Marc Márquez necessitava l’optimisme que li ha proporcionat aquesta última operació
  • «La intervenció va ser molt dura i llarga, i els primers dies no van ser fàcils, però el Marc està cada dia més animat», assenyala el jove pilot de Cervera (Lleida)
Àlex Márquez: «Marc ja veu les coses de forma més positiva»
2
Es llegeix en minuts
Emilio Pérez de Rozas
Emilio Pérez de Rozas

Periodista

ver +

Àlex Márquez (Honda), el ‘germaníssim’, un dels pilots revelació de la temporada en què el mallorquí Joan Mir (Suzuki) es va proclamar nou campió del món de MotoGP en substitució de Marc Márquez (Honda), ha reconegut avui, en una xerrada que els pilots d’Honda han mantingut amb els periodistes, sobre el final de temporada i anunci de la pròxima, que «el Marc està bé, cada dia més animat i, sens dubte, recuperant-se de la que ha sigut una dura intervenció ja que va durar moltes hores i, en aquest sentit, els primers dies no van ser fàcils. Però, sí, comença a trobar-se millor i veient les coses positives que li pot proporcionar aquesta nova intervenció. Aquest optimisme és el que li faltava en aquest últim període».

El petit dels Márquez Alentà ja està pensant en la temporada vinent perquè, tal com va acabar el Mundial exprés d’aquest any «amb molt bones sensacions en la part final del campionat», és evident que, si fa una bona pretemporada, «podré continuar intentant posar-me entre el ‘top’ 8, que hauria de ser el nostre objectiu a cada gran premi».

Mantenir-se en el podi

Notícies relacionades

Àlex Márquez considera que encara no ha arribat el moment d’aspirar a molt més, en el sentit que no pensa en el títol, ni de bon tros. «L’any vinent, per exemple, si la pandèmia ens ho permet, visitarem circuits que hem hagut d’evitar aquest any i, per tant, hi haurà molts caps de setmana en què també seré debutant allà tot i que, lògicament, amb una mica més d’experiència». «Una cosa està clara, espero que, com ja ha passat aquest any –va assenyalar Márquez–, en més d’un gran premi em sorgirà, de nou, la possibilitat de lluitar pel podi i allà espero no fallar».

Marc Márquez li va posar un notable

No cal dir que el ‘germaníssim’, a qui, després del tuit fet per Marc Márquez quan l’Àlex va pujar al podi de Le Mans a l’acabar segon («hola, soc el germà d’Àlex Márquez»), hauríem de deixar de dir-li així, continua pensant que encara li queda molt a aprendre. «S’han de continuar fent passos i, sobretot, s’han de consolidar els passos que fem. Vaig a un altre equip, l’LCR, però sé que és com una família i, sobretot, no em moc d’Honda. Ho he dit mil vegades i ho repeteixo: no és un pas enrere, és un pas al costat. Vaig a un equip formidable on puc continuar creixent, aprenent i, qui sap, potser puc tornar al Repsol Honda, és la meva il·lusió». No s’ha d’oblidar que, en un recent vídeo d’Estrella Galícia, Marc Márquez va qualificar la temporada del seu germà «de notable».

Temes:

Marc Márquez