MUNDIAL DE MOTOCICLISME

Una presentadora de la televisió indonèsia flirteja amb Marc Márquez en directe

El bicampió de MotoGP va ser sorprès en un programa a què va anar amb el seu company Dani Pedrosa

La intervenció del bicampió de MotoGP en el programa ’Hitam putih’. / YOUTUBE

1
Es llegeix en minuts
EMILIO PÉREZ DE ROZAS / BARCELONA

Segona aparició explosiva de Marc Márquez (Honda), ja com a bicampió del món més jove de la història de MotoGP, en un xou televisiu. Fa un parell de mesos, el nen de Cervera va ser protagonista d'un dels programes més vistos al Regne Unit, el 'Tonight 12' de British Telecom (BT TV), la televisió que té els drets en exclusiva del Mundial de motociclisme i de la Premier. En aquella ocasió, Márquez, que dies després va guanyar el GP de Silverstone, va muntar en una moto virtual amb què es va plegar amb una inclinació de fins al 66% sobre l'asfalt, cosa que va causar l'admiració de tots els presents.

Notícies relacionades

Aquesta vegada, Márquez i el seu company d'equip, Dani Pedrosa, van aprofitar l'estada a Austràlia i, abans de fer el salt a Malàisia --on aquest cap de setmana es correrà, a Sepang (Kuala Lumpur), el tercer gran premi consecutiu després de Motegi (Japó) i Phillip Island (Austràlia)--, es van acostar a Indonèsia, on van ser les estrelles del programa 'Hitam putih'. Però el protagonisme no va córrer tant a càrrec del tetracampió català, que segueix a una victòria d'igualar l'estratosfèric rècord de l'australià Mick Dohhan, guanyador de 12 grans premis el 1997, sinó de la presentadora Nicta Gyna, que va intentar lligar amb el jove pilot.

Gyna va rebre Márquez amb un graciós: "Ets tan mono, i baixet, com jo". "Explica'm més coses de tu", va afegir, enmig de les rialles del copresentador, que fins i tot va intentar allunyar Nicta de Marc. El campió de Cervera va explicar que es tractava de la seva primera visita a Indonèsia i va dir que se sentia "molt content" de ser-hi, encara que només fos per unes hores. I Nicta va tornar a la càrrega. "¿I d'estar amb mi, oi?", va deixar anar la conductora, que es va asseure al costat de Márquez, que va contestar que "per descomptat". Tant que la presentadora va aconseguir que Márquez sortís al centre del plató i fes un parell de balls amb ella, de manera desenfadada.

Temes:

Marc Márquez