Quan les dones i els homes posen les banyes...

La infidelitat és una realitat... tant en homes com en dones. Fins i tot s'han creat webs per poder ser infidel amb discreció. ¿Què porta algú a ser infidel? ¿I amb qui s'és infidel?

Una parella.

Una parella.

2
Es llegeix en minuts
Elena Crespi Asensio
Elena Crespi Asensio

Psicòloga especialitzada en sexualitat.

ver +

Hi pot haver molts motius que portin una donaun home a ser infidel. El que és clar és que és una realitat i fins i tot hi ha qui ha trobat la manera d'assegurar una infidelitat amb discreció. Aquest és el cas de VictoriaMilan.es, una web que facilita contactes a qui desitja ser infidel.

Des de Victoria Milan es fan diferents investigacions entre els seus usuaris i usuàries per descobrir una mica més de les seves infidelitats. Aquí és on trobem una investigació (que han fet entre els seus clients) que revela dades que són interessants i que m'han cridat l'atenció:

-El 36% de les dones que han estat infidels ho han estat amb una altra dona

-El 24% dels homes afirmen que han estat infidels amb un altre home

També ens dóna dades vinculades a les fantasies sexuals dels seus clients:

-Un 43% de les dones han tingut fantasies eròtiques amb algú del seu mateix sexe

-Un 35% dels homes han tingut fantasies eròtiques amb altres homes

És a dir que entre les fantasies i les infidelitats de moltes persones hi apareix el contacte homosexual. ¿Això què significa?

Entenc que les persones que es puguin acostar a una web que facilita contactes extramatrimonials poden tenir certa curiositat per descobrir què se sent quan s'és infidel, així que també poden tenir curiositat pel que significa ser infidel amb algú del mateix sexe.

Tenir alguna fantasia o algun contacte amb algú del mateix sexe no implica que se sigui homosexual. De fet, segons Victoria Milan, el 45% de les dones i el 38% dels homes que han estat infidels amb algú del mateix sexe ho han fet per fer realitat una fantasia sexual i el 28% de les dones i el 12% dels homes ho han fet perquè s'han sentit entesos o enteses per aquella persona. Hem de tenir en compte que un 27% de les dones i un 50% dels homes ho han fet per simple curiositat. Això no significa que se sigui homosexual.

De fet, només entre un 10 i un 15% dels usuaris que han tingut una experiència homosexual diuen que ha estat per amor.

¿Això significa que un 10% o un 15% dels usuaris d'aquesta web són homosexuals i realment no “surten de l'armari” i mantenen la seva vida heterosexual i amaguen una vida homosexual? Espero que estiguem lluny d'aquesta mena de doble vida, ja que no són bones per a ningú, ni per a qui la pateix en primera persona ni per qui pateix les conseqüències de tenir algú amb doble vida a prop...

¿O potser són persones que una vegada han tingut l'aventura poden assegurar que han sentit alguna cosa més que un pessigolleig a la zona genital?

Notícies relacionades

Aquests números em fan pensar, en el fons, no sobre el tipus d'infidelitat que pugui tenir una persona sinó per la raó per la qual una persona decideix ser infidel... Trobem molts pacients que vénen a Interpersonal o a l'Institut d'Estudis de la Sexualitat i la Parella que han estat infidels però... ¿quin motiu creus que porta algú a ser infidel?