Balanç

El síndic personer de Mollet va tancar el 2022 amb 106 actuacions

Del nombre total, 33 van ser queixes i 73 van ser consultes, assessoraments o informació per a la ciutadania

El síndic personer de Mollet va tancar el 2022 amb 106 actuacions

Mollet del Vallès

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

El síndic personer de Mollet (Vallès Oriental) ha presentat l’informe de la seva activitat del 2022. Del document destaquen les 106 accions que s’han efectuat des de l’Oficina del Síndic, una xifra similar a la del 2021.

De les 106 actuacions, 33 van ser queixes i 73 van ser consultes, assessoraments i informació a la ciutadania. Quant a la tipologia de les queixes, ressalten les 14 corresponents a l’àrea de territori (5 sobre manteniment i mobilitat a la via pública, 5 sobre medi ambient i soroll, 2 sobre obres i llicències i 2 de temàtica diversa) i les 5 relacionades amb l’administració general (3 de relatives a sancions i 2 sobre tributs i responsabilitat patrimonial).

Notícies relacionades

Durant la presentació de l’informe, Salvador Rovirosa Olivé, ha ressaltat que espera que «el desenvolupament de la seva tasca es mantingui a l’altura d’aquesta ciutat extraordinària» i també les seves ganes de «continuar escoltant amb màxima atenció les queixes, reclamacions i consultes de la ciutadania en defensa dels seus drets davant l’administració».

Llegeix totes les notícies de Mollet del Vallès a EL PERIÓDICO Mollet del Vallès

Temes:

Mollet