Educació

Prop de 300 alumnes de Mollet participaran en un programa de cultura emprenedora a l’escola

Els estudiants crearan una cooperativa a classe i els productes que desenvolupin es vendran a la Fira de les cooperatives escolars

Prop de 300 alumnes de Mollet participaran en un programa de cultura emprenedora a l’escola

Ayuntamiento de Mollet del Vallès

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Un total de 275 alumnes de cinquè de primària de Mollet del Vallès (Vallès Oriental) participaran aquest curs en un programa de cultura emprenedora a l’escola (CUEME).

Els estudiants provenen de set centres educatius diferents: l’Agrupació Escolar Anselm Clavé, el Col·legi Lestonnac, l’Escola del Bosc, l’Escola Montseny, l’Escola Sant Gervasi, el Centre d’Estudis de Mollet i l’Escola Federico García Lorca, que aquest any s’incorpora al programa per primera vegada.

Els alumnes, ben aviat, començaran la creació d’una cooperativa a classe i la constituiran formalment. A final del projecte, els productes que desenvolupin es vendran a la Fira de les cooperatives escolars, prevista per al maig de l’any vinent amb diverses parades en un dimarts de mercat. Els beneficis de les vendes es destinaran a finalitats socials escollides per cada cooperativa.

Notícies relacionades

El programa CUEME també inclou formació pels professors dels centres participants sobre l’emprenedoria. L’objectiu és poder transmetre als alumnes les competències de l’esforç, l’autonomia i la responsabilitat.

Llegeix totes les notícies de Mollet del Vallès a EL PERIÓDICO Mollet del Vallès