Política

Aragonès fa una visita institucional a l’Ajuntament de Mollet

Aragonès fa una visita institucional a l’Ajuntament de Mollet

Ayuntamiento de Mollet del Vallès

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

El president de la Generalitat, Pere Aragonés, va fer ahir una visita institucional a l’Ajuntament de Mollet del Vallès (Vallès Oriental), on va mantenir una reunió amb l’alcaldessa del municipi, Mireia Dionisio. La trobada va tenir lloc coincidint amb l’entrega de la Medalla d’Or de la Generalitat, que aquest any es va celebrar al parc dels Colors de Mollet.

El president de l’Executiu català ha firmat al Llibre d’Honor de la ciutat i ha rebut com a obsequi la Font Modernista i una Dona d’Aigua.

Durant la reunió, Dionisio li ha traslladat algunes qüestions d’interès de la ciutat, com és el cas de la situació de l’Escola d’Educació Especial Can Vila o el deute de la Generalitat amb l’ajuntament.

«Hem d’anar de la mà amb la Generalitat. La cooperació institucional és necessària per avançar i millorar la qualitat de vida dels nostres veïns», ha declarat Dionisio.

Medalla d’Or de la Generalitat de Catalunya

Notícies relacionades

La cerimònia, que va comptar amb la participació del cor molletà, Estoc de Veus, interpretant ‘El cant de la Senyera’, va servir per concedir les medalles a la il·lustradora Roser Capdevila i a l’empresari farmacèutic i mecenes cultural Antoni Vila.

Llegeix totes les notícies de Mollet del Vallès a EL PERIÓDICO Mollet del Vallès