Dijous 12 de maig

La Fira de Sant Ponç de Mollet fa 40 anys i torna al carrer després de dos anys de pandèmia

  • La Rambla s’omplirà de parades amb productes elaborats pels usuaris de l’Institut Municipal de Serveis als Discapacitats

La Fira de Sant Ponç de Mollet fa 40 anys i torna al carrer després de dos anys de pandèmia

Ayuntamiento de Mollet

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Aquest dijous 12 de maig al matí se celebrarà la tradicional Fira de Sant Ponç de Mollet (Vallès Oriental), que organitza l’Ajuntament de Mollet del Vallès a través de l’Institut Municipal de Serveis als Discapacitats (IMSD).

La fira omplirà la Rambla de parades amb productes elaborats per les persones usuàries de l’Institut després de dos anys d’haver de celebrar-se en format virtual per la pandèmia de la covid-19.

La Fira de Sant Ponç de Mollet del Vallès arriba a la seva 40a edició i omplirà la Rambla de la ciutat amb parades de: pans de pessic, pastissos púdings, magadalenes, mel, infusions, herbes de cuina, olis aromatitzats, plantes, manualitats i bijuteria, entre altres productes

Notícies relacionades

Són productes elaborats pels usuaris i usuàries del Centre Ocupacional del Bosc, de l’Escola d’Educació Especial Can Vila i de la Residència i Centre de Dia La Vinyota. Per primera vegada hi haurà una parada del Centre Especial de Treball Taller Alborada. Una altra novetat és que s’oferirà una nova Dona d’Aigua per recordar i homenatjar Montse Tarrés, directora de l’IMSD, que va morir a finals de l’any passat.

Més notícies de Mollet a l’edició local d’EL PERIÓDICO