Amb restriccions per la Covid

La piscina de Ca n’Arimon de Mollet del Vallès es prepara per a la temporada d’estiu

El sistema de reserva s’haurà de fer a través de la web del Centre Municipal d’Esports

La piscina de Ca n’Arimon de Mollet del Vallès es prepara per a la temporada d’estiu

Ayuntamiento de Mollet

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

El 24 de juny, el dia de Sant Joan, comença una nova temporada de bany a la piscina exterior de Ca n’Arimon de Mollet del Vallès (Vallès Oriental), que s’allargarà fins al 12 de setembre. Dada l’actual situació de pandèmia de la Covid-19, «es prendran totes les mesures de seguretat establertes, com limitar l’aforament donant compliment a la normativa establerta en tot moment», afirmen des de l’Ajuntament.

En aquest sentit, el sistema de reserva s’haurà de fer a través de la web del Centre Municipal d’Esports Ca n’Arimon, des d’on es podrà comprar l’entrada online triant la data d’accés. Al correu electrònic de la compra es rebrà el tiquet amb el codi de barres que validarà l’accés.

Així mateix, com ja aconsegueix l’aforament del club, es podrà veure en temps real quina és la situació a la piscina des de la mateixa web del centre municipal.

Preus i horaris

Quant als preus de les entrades, es mantenen els preus vigents de l’any 2019, és a dir: de dilluns a divendres, els adults pagaran 5,25 euros i els nens i avis (a partir de 65 anys), 3,65; els dies festius i caps de setmana, els adults pagaran 6,80euros i els nens i avis, 5,25.

Notícies relacionades

Així, a partir del 24 de juny i fins al 22 d’agost, l’horari de la piscina municipal serà de 10 a 20 h. D’altra banda, del 23 d’agost al 12 de setembre, l’horari serà d’11 a 19 h.

Més notícies de Mollet a l’edició local d’EL PERIÓDICO