La gran fira de Barcelona

Entrades al Mobile World Congress 2023: Preu i com aconseguir entrades per a l’MWC

El congrés tecnològic torna a Barcelona i l’Hospitalet de Llobregat del 27 de febrer al 2 de març

  • Dates i horaris de l’MWC-2023

Entrades al Mobile World Congress 2023: Preu i com aconseguir entrades per a l’MWC
2
Es llegeix en minuts
El Periódico

El Mobile World Congress (MWC) torna a Barcelona i l’Hospitalet de Llobregat el 27 de febrer, dins de poc més d’un mes. Llavors, la mundialment reconeguda fira tecnològica posarà en marxa una edició en la qual espera superar els 60.000 assistents de l’any passat per tornar a la normalitat prepandèmica.

L’MWC ja no disposa d’instal·lacions d’inscripció al recinte firal, així que totes les entrades s’han de gestionar a través de la seva pàgina web. Una vegada allà t’hauràs de crear un compte en el qual et demanaran introduir les dades personals i escanejar una foto de carnet i el teu passaport o DNI. Fet això, hauràs de clicar a la pestanya ‘Attend’.

En aquesta secció, l’organitzadora de l’esdeveniment, GSMA, ofereix als assistents tres tipus de passis amb diferents característiques.

  • El primer i més bàsic és l’anomenat Discovery Pass, que té un preu de 878,90 euros amb l’IVA inclòs i dona accés a tota la planta d’exposició del recinte de Gran Via de Fira de Barcelona i al saló 4YFN, on es concentra l’ecosistema de ‘start-ups’ i les xerrades entre emprenedors.

  • El segon, destinat a directius del sector, es diu Leader’s Pass. Compta amb els mateixos accessos que el pla anterior, però a més inclou l’accés a totes les ponències i conferències del Mobile, així com una xarxa de contactes millorada i un servei de reserva de restaurants. El seu cost és de 2.415,60 euros amb IVA inclòs.

  • El tercer i últim passi per a l’MWC és el VIP Pass, reservat per als alts executius. Aquest permet als que abonin el pagament de 4.948,90 euros amb IVA accedir a tots els beneficis dels anteriors passis, però comptant també amb privilegis exclusius, transport personalitzat i allotjament als millors hotels de la ciutat.

A diferència de l’any passat, GSMA ha optat per apujar el preu de tant el primer passi com el del tercer. El segon es manté tal com estava en l’anterior edició.

Notícies relacionades

L’organitzadora ha impulsat altres canvis. Així, ha eliminat una entrada intermèdia entre el Discovery Pass i el Leader’s Pass que costava 1.756 euros. També ha eliminat el passi virtual, que l’any passat permetia tenir accés remot a 35 conferències, més de mil xerrades i més de cent hores de contingut pagant 548,90 euros.

Normalitat prepandèmica

Per poder accedir al recinte de Fira de Barcelona, els assistents hauran de descarregar l’aplicació mòbil oficial de l’MWC i activar el seu passi una vegada sigui aprovat i concedit. El Mobile vol deixar enrere els anys marcats per la pandèmia de la covid i és per això que en aquesta pròxima edició no hi haurà restriccions sanitàries de cap tipus. No serà obligatori portar mascaretes ni estar vacunat ni fer-se test d’antígens. Això sí, els visitants hauran de complir amb les limitacions que dictamina la legislació espanyola.