La gran fira de Barcelona

Mobile World Congress 2023: dates i horaris del MWC

El congrés tecnològic torna a finals de febrer en una edició que busca ser com les d’abans de la covid

1
Es llegeix en minuts
Carles Planas Bou
Carles Planas Bou

Periodista

Especialista en tecnologia i el seu impacte sociopolític.

Ubicada/t a Barcelona

ver +

El Mobile World Congress (MWC) torna a la càrrega. El congrés tecnològic tornarà a finals de febrer a Barcelona i l’Hospitalet de Llobregat en una edició que preveu recuperar la normalitat, ser una referència a nivell mundial i atraure una assistència similar la d’abans de la pandèmia de la covid.

Dijous vinent, GSMA, l’organitzadora de la fira, compareixerà amb les autoritats locals davant els mitjans de comunicació per donar més detalls de què podrem veure. Això és tot el que sabem fins ara.

El MWC arrencarà el dilluns 27 de febrer, d'aquí a poc més d’un mes, i es prolongarà fins al dijous 2 de març. Així, com ja és tradició, la fira durarà quatre dies, i seran els dos primers els de més intensitat i en els quals es concentraran la major part de xerrades dels grans noms del sector.

Horaris

El Mobile es posarà en marxa el dilluns a les 9.30 hores del matí amb la benvinguda de Mats Granryd, director general de GSMA; José María Álvarez-Pallete, president i director executiu de Telefónica; i Christel Heydemann, directora executiva d’Orange. Les activitats se succeiran fins a les 18.15 de la tarda.

Notícies relacionades

Dimarts i dimecres hi haurà actes de les 9 del matí a les 18 de la tarda, mentre que dijous acabarà més aviat, a partir de les 13 hores del migdia.

L’any passat, el MWC va superar les expectatives i va reunir a la capital catalana més de 60.000 assistents procedents de 200 països i va connectar mig milió de persones en la seva retransmissió en línia. Més de 1.900 empreses de fins a 160 països van exposar les seves novetats tecnològiques a set dels vuit pavellons de la Fira de Barcelona. L’organització i les autoritats catalanes van confirmar al juny que el Mobile seguirà a Barcelona fins l’any 2030.