Tema de diumenge

EL PERIÓDICO presenta les principals novetats del Mobile World Congress 2023

El diari analitzarà diumenge les novetats del congrés tecnològic que Barcelona acull la setmana vinent i el seu impacte en l’ecosistema empresarial local

EL PERIÓDICO presenta les principals novetats del Mobile World Congress 2023
1
Es llegeix en minuts
El Periódico

El Mobile World Congress (MWC) tornarà a fer desembarcar la setmana vinent tot el potencial de la indústria tecnològica a Barcelona i l’Hospitalet de Llobregat. EL PERIÓDICO vol avançar-se i observar pel forat del pany els temes més candents que marcaran la 17a edició d’un dels congressos més importants del món per al sector digital, des del desplegament de xarxes de telecomunicacions, cada vegada més potents, al desenvolupament de la intel·ligència artificial o de l’anomenat metavers.

Amb aquest objectiu, el diari dedicarà el Tema del Diumenge del 26 de febrer a analitzar les noves tendències del mercat de la tecnologia, les principals empreses expositores i l’impacte econòmic i social que la fira organitzada per GSMA en col·laboració amb les autoritats locals tindrà per a la capital catalana.

Els redactors especialistes en aquestes matèries abordaran les innovacions tecnològiques que es presentaran al Mobile i se centraran especialment en el rol que aquestes novetats poden tenir en camps com el medi ambient, la salut, l’educació i les finances. Així, seleccionaran les xerrades més destacades del congrés i analitzaran l’estat de l’ecosistema emprenedor català a través de 4YFN, el saló de les empreses emergents.

Centre tecnològic mundial

Notícies relacionades

De la mà del MWC, Barcelona s’ha consolidat com a capital mundial de la telefonia mòbil i com a creixent epicentre de l’interès de la indústria. L’organització ha assenyalat que aquest any la fira seguirà la seva recuperació amb unes previsions d’assistència de 80.000 persones i uns 350 milions d’euros d’impacte. Tot i que el Mobile encara no estarà en les mateixes xifres que abans de la pandèmia de la covid, el 4YFN sí que tornarà a reunir tantes empreses com el 2019.

Finalment, els especialistes d’EL PERIÓDICO també desgranaran les principals novetats que es presentaran del 27 de febrer al 2 de març, tant en dispositius mòbils com en televisors i altres ‘gadgets’, com els rellotges intel·ligents i les ulleres de realitat virtual.