AMB FINALITATS SOLIDÀRIES

Can Yaman presumeix de pectorals per promocionar el seu perfum

  • El popular actor revoluciona els seus milers de fans al compartir unes fotos de la promoció del seu nou perfum

  • El galant de culebrons turcs ajudarà amb la venda de la seva fragància als nens més necessitats a través de la seva fundació

Can Yaman presumeix de pectorals per promocionar el seu perfum
1
Es llegeix en minuts

Amb motiu del llançament del seu perfum, Can Yaman ha compartit una sèrie de fotos en les quals posa molt sensual. La nova fragància, que es diu Mania, l’ha donat a conèixer l’actor a través d’unes instantànies en les quals mostra els seus impactants pectorals i apareix descamisat, amb americana fosca i texà de la nova col·lecció de Dolce & Gabbana.

El protagonista de ‘Dolunay’ i ‘Matrimonio por sorpresa’ ha presentat aquesta nova essència, però no es pot comprar fins al setembre i, segons s’ha publicat, només es comercialitzarà de moment a Itàlia. El preu podria rondar els 80 euros i part dels beneficis recaptats es destinaran a la fundació que ha creat l’intèrpret per ajudar nens més necessitats.

Notícies relacionades

L’intèrpret, que va néixer a Istanbul (Turquia) però que fa un any i mig que viu a Itàlia, s’està preparant a fons per protagonitzar Sandokan en última adaptació d’aquest clàssic literari. El film, ‘El tigre de Malàisia’, es començarà a rodar després de l’estiu sota la producció de Luca Bernabei, propietari d’una de les empreses audiovisuals més importants d’Itàlia.

De moment només han transcendit les identitats del seu protagonista i de l’actor que interpretarà Yáñez, el seu fidel company d’aventures, interpretat per Luca Argentero. «Estic molt content d’haver sigut elegit per interpretar el paper de Sandokan i espero poder estar a l’altura d’aquesta expectativa», ha explicat Can Yaman en una entrevista recent per a la ràdio italiana.

Temes:

Famosos