LES MÉS ADMIRADES

Les espanyoles volen assemblar-se a Elsa Pataky i Pilar Rubio

L'enquesta feta per la plataforma My Top Beauty revela que una de cada quatre dones es decanta pel cos de la dona de Chris Hemswort, seguida molt de prop per la dona de Segio Ramos i Cristina Pedroche

La reina Letizia, amb un 3% dels vots, completa el 'top ten' d'aquest rànquing en què també figuren Paula Echevarría, Penélope Cruz, Ariadne Artiles, Macarena García i Vicky Martín Berrocal

undefined55041057 21 09 2020 elsa pataky y pilar rubio encabezan el ranking de200921191513

undefined55041057 21 09 2020 elsa pataky y pilar rubio encabezan el ranking de200921191513 / EUROPA PRESS

2
Es llegeix en minuts
Mireya Roca
Mireya Roca

Periodista

ver +

Segons un estudi de la plataforma My Top Beauty, el tripadvisor de la bellesa, Elsa Pataky i Pilar Rubio lideren el rànquing de les famoses a qui les espanyoles els agradaria assemblar-se. 

Pataky és la celebritat que les espanyoles més admiren. Una de cada quatre enquestades ha assenyalat el físic de l’actriu com a perfecte i és l’estil de vida saludable que segueix la madrilenya el seu millor secret per aconseguir que als seus 43 anys sembli que en té 33. 

La segona és Pilar Rubio, la presentadora i mare que protagonitza les recuperacions postpart més espectaculars, també és a qui un 22,2% de les 1.100 dones enquestades voldria assemblar-se. Igual que Pataky, Rubio és tota una apassionada del fitnes i l’alimentació, de fet, ni va deixar d’entrenar durant els seus quatre embarassos.

 La llista revela que una de cada quatre dones es decanta pel cos de la dona de Chris Hemswort, seguida molt de prop per la dona de Segio Ramos i de Cristina Pedroche, Paula Echevarría, Penélope Cruz i la model Ariadne Artiles. 

Així mateix, la reina Letizia, amb un 3% dels vots, completa el ‘top ten’ d’aquesta classificació en què també destaquen l’actriu Macarena García i la dissenyadoraVicky Martín Berrocal. 

A més, la plataforma My Top Beauty afirma que les espanyoles ens posem una nota mitjana de 7 pel que fa a la satisfacció amb el nostre aspecte, i que estem més orgulloses dels nostres ulls, llavis i cabells. Tot i que lluny d’arribar a la perfecció, prop de la meitat de les espanyoles (43,6%) s’agrada i s’accepta tal com és, i un terç d’elles (27,3%) considera que ha après a treure partit del que considera els seus «punts febles» a través de la roba i el maquillatge, informa Europa Press.

Eliminar cel·lulitis i rejovenir la pell

Notícies relacionades

D’altra banda, contra el 8,7% que se sent francament satisfeta i segura respecte al seu físic, un 14,4% no es troba a gust amb el seu aspecte.  Si haguessin de destacar un tret o una part del seu cos, el 45,9% de les espanyoles tria els ulls, seguits pels llavis (16,1%) i els cabells (15,2%).

Al contrari, les zones amb què menys satisfetes se senten són l’àrea abdominal, amb un 35%, seguida per les cames i el nas, amb un 18,3% i un 15,7%, respectivament. Gairebé un 40% de les enquestades assegura que si pogués canviar alguna cosa del seu cos, triaria perdre una mica de pes, eliminar cel·lulitis (18,4%) i rejovenir la pell del rostre (16,1%). Segons l’estudi, l’alçada és el que menys preocupa les dones del nostre país, ja que només 

Temes:

Elsa Pataky