En col·laboració amb

COMERÇ LOCAL

‘Amunt persianes’: oberta la convocatòria per a la compra de locals en planta baixa

El pressupost que es destina a aquesta acció és de setze milions d’euros, que s’invertiran en la compra d’immobles d’unes característiques determinades en zones estratègiques de la ciutat

Es tracta d’una de les iniciatives de la mesura de govern ‘Amunt persianes’, el pla per a la recuperació i el rellançament de la ciutat. El termini s’acaba el 25 de juny

‘Amunt persianes’: oberta la convocatòria per a la compra de locals en planta baixa
1
Es llegeix en minuts

A través de la iniciativa ‘Amunt persianes’, Barcelona destinarà 16 milions d’euros a la compra de locals per rellançar la ciutat en termes econòmics.

Ciutat Vella es considera zona prioritària i, per aquesta raó, disposa d’una convocatòria específica de sis milions d’euros. Els deu milions restants es destinaran a la compra de locals que estiguin en altres punts de Barcelona. En aquest cas també es prioritzen les zones amb més locals buits, com els districtes de l’Eixample, Sant Martí, Sants-Montjuïc o Sarrià-Sant Gervasi.

Notícies relacionades

L’objectiu d’aquesta mesura és impulsar l’activitat econòmica en locals en planta baixa. L’adquisició de locals donarà pas a una cartera de baixos de protecció oficial que es destinaran a la dinamització comercial, social, cultural o econòmica.

¿Vols saber si el teu local s’inclou en la convocatòria?

La convocatòria ‘Amunt persianes’ està oberta fins al 25 de juny per a propietaris de locals d’entre 60 i 1.000 metres quadrats, o a partir de 1.500 metres quadrats amb unes determinades característiques. Més informació a ajuntament.barcelona.cat.