Batalla a Rocafonda

A pedrades i cops de totxo: baralla entre ocupes en ple carrer a Mataró

La runa d’un sac d’obra va servir com a armes llancívoles

A pedrades i cops de totxo: baralla entre ocupes en ple carrer a Mataró

JORDI PUJOLAR / ACN

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Divendres passat 31, el barri de Rocafonda de Mataró va presenciar una baralla que va implicar unes vuit persones, dues de les quals van acabar a l’hospital. Segons ha explicat la revista Capgròs, es tractaria d’una disputa per uns locals ocupats a la zona. Les restes d’obra –pedres i maons– d’un sac de runa que es trobava a la zona van servir com a munició. A més, també es van perseguir amb pals.

Els fets van tenir lloc divendres al migdia, a la zona de la plaça d’Alfred Opisso. El testimoni recollit per Capgròs assegura que la baralla es va produir entre persones que ocupen una antiga oficina bancària de la zona. La disputa va acabar amb l’arribada de la Policia Local. Els Mossos d’Esquadra s’han fet càrrec de les diligències, tot i que no s’han presentat denúncies.

Notícies relacionades

Les ocupacions són una de les principals preocupacions dels veïns del barri de Rocafonda, i d’altres zones de Mataró. L’alcalde, David Bote, va assegurar en un debat recent entre alcaldables del PSC que l’any passat es van evitar més de 300 ocupacions.

Llegeix totes les notícies de Mataró a EL PERIÓDICO Mataró