Seguretat ciutadana

1,1 milions d’euros més per a seguretat a Mataró el 2023

Més agents per a la policia local, un pla de videovigilància i el projecte de l’aplicació de seguretat ciutadana són prioritat per a l’ajuntament

1,1 milions d’euros més per a seguretat a Mataró el 2023

Ferran Nadeu

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

L’Ajuntament de Mataró posa la seguretat com una de les prioritats més importants amb un augment del pressupost per al 2023. Se sumen 1,1 milions d’euros respecte a la inversió d’aquest últim any.

Segons informa Capgrós.com, amb aquest augment, la partida de seguretat puja fins als 16,39 milions. L’alcalde, David Bote, ha assegurat que «són prioritàries les matèries que més preocupen la ciutadania, com la neteja o la seguretat».

Més agents per a la policia

Fa anys que aquestes polítiques ja es posen en pràctica. Per exemple, aquest últim any ja es van incorporar nou agents nous a la policia local per cobrir vacants i ja hi ha previst que s’ocupin 12 llocs més.

El consistori prioritza la dotació de més agents de la policia local, el desplegament del pla de càmeres de videovigilància i el desenvolupament inicial de l’aplicació de seguretat ciutadana, que es posarà en marxa el 2023 amb les primeres proves per comunicar incidències.

«Mantenir l’aposta per la seguretat»

En el cas de les càmeres de videovigilància s’han invertit ja 2 milions d’euros en el projecte, el qual s’està licitant.

Notícies relacionades

Per a Bote el que està fent l’ajuntament és «posar prou recursos per mantenir l’aposta que hem fet i continuarem fent per la seguretat a la ciutat».

 Llegeix totes les notícies de Mataró a EL PERIÓDICO Mataró