Formació Universitària

El TecnoCampus impulsa de cara al curs 2023-2024 un grau en l’àmbit de la salut i un altre en l’àmbit d’Empresa

Els graus Nutrició Humana i Dietètica i la doble titulació de Turisme i Gestió de l’Oci / Màrqueting i Comunitats Digitals completen l’oferta formativa del centre

El TecnoCampus impulsa de cara al curs 2023-2024 un grau en l’àmbit de la salut i un altre en l’àmbit d’Empresa

Ayuntamiento de Mataró

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

El curs vinent, 2023-2024, el TecnoCampus incorporarà dues propostes formatives que complementen l’oferta de titulacions del camp de la salut i empresa.

Dins del primer sector, a les ja existents d’Infermeria, CAFE, Fisioteràpia i la doble titulació de Fisioteràpia/CAFE s’afegeix el grau en Nutrició Humana i Dietètica. Una titulació amb gran recorregut en el mapa universitari català i amb una alta demanda de professionals que anirà a en augment durant els pròxims anys. En l’entitat educativa, la titulació es proposa amb alguns distintius. S’oferiran dos itineraris formatius per especialitzar-se: el de Nutrició Clínica i el de Nutrició Esportiva. Una altra particularitat del grau és que es cursarà de forma semipresencial, habilitant la compaginació d’estudis i activitats laborals per a l’alumnat.

L’altra novetat dins de l’oferta formativa del TecnoCampus es recull en l’àmbit d’Empresa i habilita la combinació de dues titulacions ja disponibles al centre: Turisme i Gestió de l’Oci, que s’ofereix com a doble titulació amb Administració d’Empreses. L’esmentada oferta ara es podrà cursar com a doble grau en Turisme i Gestió de l’Oci / Màrqueting i Comunitats Digitals. D’aquesta manera, els estudiants que escullin aquesta opció en la preinscripció podran obtenir dos títols de grau en cinc anys i especialitzar-se en màrqueting que, aplicat a la indústria del turisme, es preveu que tindrà un gran efecte transformador.

Notícies relacionades

Així s’acaba de perfilar l’oferta amb un total de 19 graus i dobles graus, amb el segell de la Universitat Pompeu Fabra, a la qual està adscrit el centre universitari TecnoCampus.

Llegeix totes les notícies de Mataró a EL PERIÓDICO Mataró

Temes:

Mataró