Amb el suport del Foment Mataroní

El musical ‘La violinista damunt la teulada’ aterrarà al Teatre Monumental de Mataró

  • L’espectacle es basa en el llibre ‘Las hijas de Tevye’, de Sholem Aleijem i se situa a la Rússia tsarista de 1905

  • Tot i que canvia el gènere al personatge que dona nom a l’obra, es manté l’essència de la Ucraïna tsarista anterior a la Revolució Soviètica

El musical ‘La violinista damunt la teulada’ aterrarà al Teatre Monumental de Mataró

Cultura Mataró

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

La violinista damunt la teulada, una obra de teatre musical amb música de Jerry Bock i lletres de Sheldon Harnick, arribarà el diumenge 27 de febrer al Teatre Monumental de Mataró (Maresme). L’espectacle es basa en el llibre Las hijas de Tevye, de Sholem Aleijem i se situa a la Rússia tsarista de 1905, explicant les tradicions dels jueus i l’èxode d’aquests després d’un edicte del tsar rus.

La companyia La Lírica de Sant Andreu porta així a l’escenari mataroní, de la mà del Foment Mataroní, «un clàssic entre els clàssics», remarquen des del departament cultural de l’Ajuntament de Mataró. Es tracta d’una representació dramàtica que canvia el gènere al personatge que dona nom a l’obra, però que manté tota l’essència de la Ucraïna tsarista anterior a la Revolució Soviètica.

L’espectacle buscarà endinsar als espectadors en l’èxode d’una família jueva a la qual només li queden els valors i les tradicions. Patrimoni, no obstant, que es veurà en perill a partir del moment en què tres de les cinc filles decideixen casar-se per amor i no amb els homes amb qui les havia predestinat. «Al final es tracta d’una obra que, per la trama i el drama que representa, no necessitaria ser un musical, però que amb les cançons i coreografies es torna un espectacle majúscul», destacava el seu director, Xavi Fernández, en una entrevista.

Notícies relacionades

Les entrades es poden trobar a diferents preus, en funció de la condició de l’espectadors. L’entrada general té un preu de 20 euros. Per als jubilats i socis del Foment Mataroní és de 18 euros; 16 per a estudiants i aturats; i 10 euros per a persones amb minusvalidesa superior al 33% i nens de fins a 12 anys.

Més notícies de Mataró a l’edició local d’EL PERIÓDICO