Esport i festes en pandèmia

Les Santes Esportives de Mataró tornen amb la Travessia nedant al port i la Carrera Popular

  • Pretenen ser un aparador de l’esport mataroní, sota l’organització dels clubs, entitats esportives de la ciutat i l’Ajuntament

Les Santes Esportives de Mataró tornen amb la Travessia nedant al port i la Carrera Popular

Ayuntamiento de Mataró

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

La regidora d’Esports de l’Ajuntament de Mataró (Maresme), Bea Delgado, ha presentat aquest dimecres, 30 de juny, la programació de Les Santes Esportives 2021, que reuneixen una vintena d’esdeveniments esportius per disfrutar com a esportista o com a espectador. Així, els diferents equipaments i espais de la ciutat es convertiran durant el mes de juliol en un aparador de l’esport mataroní, sota l’organització dels clubs, entitats esportives de la ciutat i la Direcció d’Esports de l’Ajuntament.

La Travessia nedant al Port de Mataró arriba a la 29a edició aquest any i se celebrarà el 18 de juliol amb dues proves: una de 500 metres i una altra de 1.000 metres. Per la seva banda, la Carrera Popular se celebrarà el 28 de juliol, arribant a la 42a edició, amb una inscripció i amb una participació per a 1.000 persones, que «sortiran de forma esglaonada i amb control per xip», remarquen des del consistori. Les inscripcions en les dues proves són gratuïtes i es poden fer a través de la web de Les Santes Esportives.

Quant a la resta d’activitats, proposades per entitats i clubs de la ciutat, hi ha fins a una desena de disciplines esportives programades i quant a la modalitat són de: competició, exhibició o populars. El detall de cada una també es pot consultar a la web.

Notícies relacionades

«En totes les activitats se seguiran els protocols de prevenció i seguretat marcats per les autoritats sanitàries», asseveren des de l’Ajuntament de Mataró.

Més notícies de Mataró a l’edició local d’EL PERIÓDICO