PROJECTE PIONER EN LA MÚSICA

L'empresa de Mataró Pocket Piano, finalista del Premi a la Millor Iniciativa Empresarial de l'AIJEC

La 'start-up' ha creat un piano professional portàtil, realitzat amb electrònica i dissenyat per mòduls, que cap en una motxilla, i que permet interpretar música en qualsevol lloc

pocketpiano josepbergada

pocketpiano josepbergada

1
Es llegeix en minuts
A.R.

L’empresa de Mataró Pocket Piano ha sigut seleccionada com una de les tres empreses finalistes al Premi a la Millor Iniciativa Empresarial de l’Associació de Joves Empresaris de Catalunya (AIJEC).

La ‘start-up’ ha dissenyat un piano modular de mida real que funciona a través d’un smartphone. 

L’empresa, amb l’emprenedor Josep Bergadà al capdavant, competirà amb MATCH MODE, el primer ‘marketplace’ de gestió de talent ‘freelance’ del sector de la moda, i Quside, una empresa que dissenya i fabrica components basats en tecnologia quàntica capaços de garantir la seguretat de les dades i els sistemes de xarxes.

Premi a la millor iniciativa

El premi a la Millor Iniciativa Empresarial s’entrega en el marc del premi Jove Empresari que cada any entrega l’AIJEC i reconeix el projecte amb la idea de negoci més creativa, innovadora i amb perspectiva de futur. 

Aquests guardons, que aquest any arriben a la vint-i-sisena edició, s’han consolidat com uns dels premis més importants de l’emprenedoria que se celebren a Catalunya. 

Mitjançant l’AIJEC es vol reconèixer el treball, l’esforç i la constància dels joves empresaris capaços de generar llocs de treball i impulsar projectes empresarials.

Els guanyadors del Premi Jove Empresari 2018 es donaran a conèixer el pròxim 2 de juliol en un acte a Fira de Barcelona - Fonts de Montjuïc.

Pocket Piano

Aquesta empresa del Maresme treballa per introduir al mercat un piano professional portàtil, realitzat amb electrònica i dissenyat per mòduls, que cap en una motxilla, i que permet interpretar música a qualsevol lloc. 

Pocket Piano, el piano desmuntable / lippa

El projecte, que estan desenvolupant amb l’ajuda del centre tecnològic Eureca, i en el qual porten treballant més de dos anys, ha guanyat ja diversos premis, com els Premis Creatic.

Notícies relacionades

En aquest cas, el jurat ha valorat que es tracta d’un projecte pioner, que compta amb Tecnologia d’Internet de les Coses (IOT), i que aporta una solució tecnològica i innovadora a una problemàtica real amb què es troben els músics.

Més notícies de Mataró