Planta de Seat a Martorell

Martorell modificarà la seva ordenació urbanística per facilitar noves activitats industrials de Seat

  • Seat pacta posar fi a l’erto en vigor a mitjans d’abril, dos mesos i mig abans del que estava previst

  • Volkswagen fabricarà a Martorell el seu primer cotxe elèctric utilitari

Martorell modificarà la seva ordenació urbanística per facilitar noves activitats industrials de Seat

AJUNTAMENT DE MARTORELL

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

El ple municipal de Martorell celebrat aquest dilluns va aprovar inicialment per unanimitat la modificació puntual del Pla general d’ordenació urbana (PGOU) per reordenar la qualificació dels sòls industrials a l’entorn de la planta de Seat. La mesura té com a finalitat «facilitar la gestió i unificar els paràmetres per al desenvolupament de noves activitats de l’automobilística», va afirmar el regidor de Planificació Urbana de l’Ajuntament de Martorell, Albert Fernández.

En particular, la mesura es refereix als terrenys industrials entorn del sector 1 del Pla director urbanístic de l’activitat econòmica del Baix Llobregat Nord (PDUAE), al sector oest de la planta de Seat.

El regidor va voler puntualitzar que la modificació del PGOU «no comporta un increment del terreny edificable, ni un increment de l’ús residencial, ni la transformació dels usos ja establerts, ni tampoc la modificació de les zones verdes o els equipaments esportius, així com tampoc suposa la modificació del règim urbanístic de la zona».

Notícies relacionades

A partir d’ara, la modificació del PGOU entra en fase d’audiència pública durant un mes, període durant el qual es podrà examinar i es podran presentar les al·legacions pertinents.

Llegeix totes les notícies de Martorell a EL PERIÓDICO Martorell