Esports

El masculí sub 12 del MAC aconsegueix una tercera plaça històrica en el Campionat de Catalunya

Paral·lelament, Basma Mbitel, de la categoria sub 12 femenina, es va alçar campiona dels 2.000 metres marxa en pista coberta

Ayuntamiento de Martorell

1

El conjunt sub 12 masculí del Martorell Atlètic Club (MAC) ha fet història al classificar-se en la tercera posició del Campionat de Catalunya de pista coberta en la primera edició d’aquesta competició.

L’equip format per Hugo Gómez, Eneko Saenz, Marco Perales, Iker Casanova, Leo Marimón, Pablo Madeira, Pau Garrido, Oliver Garcia i Daniel Castillo, va aconseguir la tercera millor puntuació d’aquesta cita, en la qual cada atleta va competir en una prova diferent i que va tenir lloc el cap de setmana de l’11 i 12 de febrer. En paral·lel, Basma Mbitel, de la categoria sub 12 femenina, també va portar bones notícies al club al classificar-se com a campiona del Campionat de Catalunya dels 2.000 metres marxa en pista coberta.

El bronze històric per als atletes sub 12 del MAC es va tancar amb una puntuació de 74,5 punts, per darrere del club Avinent Manresa (101 punts) i de l’Agrupació Atlètica de Catalunya (79,5 punts).