Sanitat

Els treballadors de l’Hospital de Martorell denuncien el deteriorament de les condicions laborals

En el comunicat, asseguren que es troben en una «situació límit» que afecta tot el personal i repercuteix en els usuaris

Els treballadors de l’Hospital de Martorell denuncien el deteriorament de les condicions laborals
1
Es llegeix en minuts
El Periódico

El comitè d’empresa de la Fundació Hospital Sant Joan de Déu de Martorell (FHSJDM) han denunciat, mitjançant una nota de premsa, l’empobriment de les seves condicions laborals i asseguren que «la qualitat assistencial de l’hospital empitjora dia a dia».

Dins del comunicat, firmat pel president del comitè, Diego López, ressalten que en el servei d’urgències només hi ha un metge durant tot el dia, en els tres torns, quan la dotació mínima hauria de ser de quatre metges durant el dia i tres per al torn de nit.

Els treballadors han arribat a una «situació límit de cansament físic i mental que afecta tot el personal i repercuteix de manera directa sobre els usuaris».

El col·lectiu d’infermeria, auxiliars d’infermeria, zeladors i tècnics de diagnòstics també han emès una carta en què expressen el seu malestar

També destaquen que la direcció del centre coneix l’esmentada situació i «tot i així no aporten solucions viables per dotar d’una atenció de qualitat els pacients».

Davant els comunicats, Teresa Torras, portaveu de la gerència de l’entitat, ha declarat que es troben en «una època complicada per la falta de professionals a nivell generalitzat en el sector hospitalari» i ressalta l’«augment de pressió assistencial com a conseqüència de la grip».

Notícies relacionades

Acaba afegint que des de l’hospital s’han «reorganitzat per donar el millor servei possible, prioritzant la seguretat de les persones ateses» i ressalta «el compromís i implicació dels professionals del centre que ho fan possible, malgrat les circumstàncies».

Llegeix totes les notícies de Martorell a EL PERIÓDICO Martorell

Temes:

Martorell