Automobilisme

Jose Arreche, nou director de la planta de Seat a Martorell

Arreche assumeix el repte d’impulsar el procés de transformació de la fàbrica del Baix Llobregat i el llançament del primer cotxe cent per cent elèctric produït a Martorell

Jose Arreche, nou director de la planta de Seat a Martorell
1
Es llegeix en minuts
ACN

Jose Arreche ha sigut nomenat nou director de la planta de Seat a Martorell (Baix Llobregat), segons ha informat la companyia automobilística.

Enginyer industrial i provinent de Volkswagen Navarra, Arreche té el repte d’impulsar el procés de transformació de la fàbrica del Baix Llobregat i el llançament del primer cotxe cent per cent elèctric produït a Martorell a partir del 2025.

«Jose Arreche s’uneix a Seat en un moment clau per a la planta de Martorell, la seva experiència serà decisiva per accelerar la transformació de la fàbrica. Assumirà el repte de garantir el llançament dels primers models 100% elèctrics mentre continuem produint vehicles de combustió i electrificats», va assenyalar Markus Haupt, vicepresident de producció i logística de Seat.

De fet, Arreche dependrà directament de Haupt i serà el responsable de la planta principal de Seat, on es fabriquen diferents models en tres línies de producció: Ibiza, Arona, León, Cupra Formentor i Audi A1.

Notícies relacionades

Enginyer industrial especialitzat en l’aplicació de les tecnologies de la indústria 4.0, Jose Arreche va començar la seva carrera a Volkswagen Navarra, on va ocupar nombrosos càrrecs fins a ser nomenat director de planificació el 2018. També ha liderat altres projectes per al grup automobilístic, ja que durant tres anys va dirigir des de Wolfsburg la implementació de projectes de planxisteria a les fàbriques de Volkswagen a la Xina.

Llegeix totes les notícies de Martorell en EL PERIÓDICO Martorell

Temes:

Martorell Seat