a Madrid

Dos joves, ferits d’arma blanca a les estacions de metro de Porto i Plaza Elíptica

La Policia Nacional investiga si els dos successos estan relacionats ja que es van produir en un interval de mitja hora

1
Es llegeix en minuts

Dos joves, un d’ells menor d’edat, van resultar ferits per arma blanca aquest dilluns a la tarda a les estacions de metro de Porto i Plaza Elíptica i la Policia Nacional investiga si els dos successos estan relacionats.

La primera agressió es va produir a les 20.15 hores d’aquest dilluns a les instal·lacions de metro de Plaza Elíptica de la línia 6 i 11 del suburbà, segons informa Emergències Madrid.

Els sanitaris de Samur-Protecció Civil van atendre un jove de 17 anys amb dues ferides no penetrants per arma blanca al braç i l’esquena. Després de ser estabilitzat va ser traslladat amb pronòstic reservat a l’Hospital 12 de Octubre.

Mitja hora després, es va produir el segon assalt amb arma blanca, en aquest cas a l’estació de metro de Porto, de la línia 5 i 6.

Els primers a atendre al ferit, un jove de 24 anys, van ser dos agents municipals que li van fer un torniquet ja que tenia una ferida molt sagnant al braç.

Notícies relacionades

Posteriorment, els sanitaris el van estabilitzar i va ser traslladat amb pronòstic reservat a la Fundació Jiménez Díaz.

La Policia Nacional s’ha fet càrrec de la investigació dels dos successos, tots dos al districte de Carabanchel, per determinar si estan relacionats i van ser perpetrats pels mateixos autors.

Temes:

Madrid Metro