coronavirus

Villacís reclamarà formalment a la Comunitat que implanti a Madrid l'ús obligatori de mascaretes

«Ho promouré i espero convèncer-los. Estic preocupada i no vull que torni a passar el que va passar al març, s'ha d'evitar», ha sentenciat la vicealcaldessa

almeida-villacis / periodico

1
Es llegeix en minuts
Europa Press

La vicealcaldessa de Madrid, Begoña Villacís, sol·licitarà formalment a la Comunitat de Madrid que implanti l’ús obligatori de mascaretes en tot moment, amb independència de la distància de seguretat, per evitar que torni a produir-se una segona onada de coronavirus a Madrid.

En declaracions a Antena 3, ha afegit que a ella li agradaria que s’implantés aquest ús obligatori en tot context a la ciutat de Madrid però la seva posada en marxa s’«escapa de les seves competències». Per això, sol·licitarà formalment a l’Executiu autonòmic que aposta per aquesta mesura perquè Madrid està en la dinàmica de «pecar per excés de zel que per confiança».

Notícies relacionades

«Ho promouré i espero convèncer-los (amb referència a la Comunitat de Madrid). Estic preocupada i no vull que torni a passar el que va passar al març, s’ha d’evitar», ha sentenciat Villacís.

Fa diversos dies que la vicealcaldessa advoca per aplicar l’ús obligatori de mascareta. La Comunitat de Madrid ha recordat que el seu ús ja és obligatori en espais tancats i oberts quan no es pot mantenir la distància de seguretat interpersonal, així com en l’ús del transport públic.