Lluita contra el coronavirus

Ayuso renovarà fins al desembre els 10.000 sanitaris que han treballat en la crisi

Reitera que la seva intenció és buscar la «fórmula» per comptar amb el màxim nombre possible d'aquests professionals

«Haurem d'aprendre a conviure amb menys llibertat però amb la llibertat de sortir», recalca la presidenta de Madrid

ifema

ifema

1
Es llegeix en minuts
Europa Press

La presidenta de la Comunitat de Madrid, Isabel Díaz Ayuso, ha avançat que renovarà fins al desembre els 10.000 professionals sanitaris que han treballat en la crisi sanitària del coronavirus.

Així ho ha anunciat la dirigent regional en una entrevista a esRadio, on ha recordat que ja en dies anteriors havia avançat que la seva intenció era buscar la «fórmula» per comptar amb el màxim nombre possible d’aquests professionals.

Notícies relacionades

A més, la presidenta madrilenya ha recordat que durant un temps Ifema es mantindrà «apagat» tot i que «preparat» per si s’ha d’activar per un repunt i que, des del seu Govern, estan buscant «alternatives» a aquest hospital provisional. El seu objectiu per al futur és posar en marxa «moltíssimes de noves mesures per estar previngut».

Mentrestant, Ayuso aposta perquè els ciutadans surtin de casa «amb responsabilitat» i des de les administracions «fent servir tots els recursos» que tenen al seu abast per acompanyar-los. «Haurem d’aprendre a conviure amb menys llibertat però amb la llibertat de sortir», ha remarcat.