Afirmava estar malalt de coronavirus

Detingut a Madrid per amenaçar diversos agents amb dues catanes

Els efectius van haver d'efectuar trets a l'aire perquè deposés la seva actitud agressiva

catana / periodico

1
Es llegeix en minuts
Vanesa Lozano
Vanesa Lozano

Redactora

Especialista en Sucesos

ver +
Luis Rendueles
Luis Rendueles

Redactor

Especialista en sucesos, investigació

ver +

La Policia Nacional ha detingut aquest divendres a Moratalaz, Madrid, un home que afirmava estar malalt de coronavirus però que davant de l’arribada de l’ajuda dels agents els va intentar agredir amb dues catanes, han informat fonts policials.

Els fets es van produir cap a les 13.45 hores al carrer d’Hacienda de Pavones. Una unitat del Samur-Protecció Civil va sol·licitar recolzament policial per al control d’un home que deia que estava encomanat de Covid-19 i estava molt agressiu. Quan hi va arribar un indicatiu policial, aquest individu va intentar agredir-los amb dues catanes.

Fins al lloc es van traslladar llavors agents de la Unitat d’Intervenció Policial (UIP), que van haver d’efectuar dos trets a l’aire perquè deposés la seva actitud. Finalment, van aconseguir reduir-lo i detenir-lo.

El dia d’ahir, la Policia Nacional va detenir a Madrid 33 persones per desobediència a l’autoritat per incomplir el confinament, a més de 865 propostes de sanció.

Notícies relacionades

En total, des de l’inici de l’estat d’alarma, el 15 de març, s’han acumulat 14.372 propostes de sanció i 290 arrestats per aquest cos policial a la regió, segons dades de la Direcció Superior de la Policia.