Baralla de carrer

Detingut un algerià per agredir amb un matxet un compatriota davant una mesquita de Madrid

La víctima, amb múltiples antecedents policials, es va negar a presentar denúncia i a ser atesa pels serveis sanitaris

argelino / periodico

1
Es llegeix en minuts
Europa Press

Un ciutadà d’origen algerià de 37 anys ha sigut detingut aquest dijous a l’agredir un compatriota amb un matxet de grans dimensions en ple carrer davant la Mesquita Central de Madrid.

Els fets han ocorregut cap a les 12.40 hores al carrer Anastasio Herrero, al barri de Cuatro Caminos, davant la mesquita ubicada al número 5 de la via, segons han informat fonts policials.

Un home que portava un matxet de grans dimensions ha agredit en diverses ocasions un home, li ha provocat talls en diferents zones del cos i ha llançat una bengala als baixos del cotxe de la víctima. El foc ha sigut sufocat pels veïns de la zona

El ferit, un home d’origen algerià de 52 anys i amb múltiples antecedents policials, entre ells per furt, ha aconseguit refugiar-se en una botiga d’alimentació de la zona. L’arma feta servir en l’agressió no estava ben esmolada, cosa que ha contribuït que les ferides fossin de caràcter lleu.

Quan els efectius de la patrulla del Grup Operatiu de Resposta de la Comissaria de Tetuan han arribat al lloc, la víctima s’ha negat a presentar denúncia i a ser atesa pels serveis sanitaris.

El presumpte agressor ha sigut reduït per agents de la Policia Nacional i detingut per tinença il·lícita d’armes, amenaces i danys.

Els fets han sigut gravats per diversos veïns de la zona i han provocat l’alarma entre les persones que presenciaven des de la finestra i el balcó la presència de l’home armat al carrer.

Notícies relacionades

Testimonis directes han relatat que l’agressor portava un matxet d’uns 30 centímetres que el detingut ha llençat a terra quan ha sigut conscient de la presència dels agents al lloc. Així mateix, han indicat que no era la primera vegada que tots dos protagonitzaven una discussió.