havia recaptat 2.675 euros

Demanen 30 mesos de presó per haver estafat 11 persones a través de Wallapop

L'acusat sol·licitava a les víctimes que ingressessin diners per reservar un apartament a Gandia i, després de rebre la quantitat demanada, desapareixia

audiencia-provincial

audiencia-provincial

1
Es llegeix en minuts
Europa Press

La Fiscalia de Madrid sol·licita 30 mesos de presó per a un acusat de la presumpta comissió d’un delicte continuat d’estafa contra diverses persones a través de Wallapop. En el seu escrit d’acusació, a què ha tingut accés Europa Press, el fiscal reclama a Jorge R. F., en concepte de responsabilitat civil, 2.675 euros.

Notícies relacionades

R. F., segons es recull en l’escrit d’acusació, entre els dies 20 de maig i 19 de juny del 2017 va anunciar en l’aplicació Wallapop el lloguer d’un apartament a Gandia i facilitava un número de telèfon mòbil de contacte. 

Quan les persones interessades a llogar l’apartament li trucaven, els exigia quantitats de diners que oscil·laven entre els 50 i els 350 euros en concepte de reserva «sabent que incompliria el contracte i així feia seves aquestes quantitats obtingudes de les reserves, ja que a l’arribar la data d’entrega de claus no aconseguien contactar amb ell». En total van ser estafades 11 persones que van dipositar en un compte bancari de l’acusat 2.675 euros.