ENXAMPATS IN FRAGANTI

Detingudes cinc persones que venien entrades falses per al Madrid-Barça

Els tres italians i els dos francesos van arribar a oferir els tiquets a policies de paisà del dispositiu de seguretat

jcarmengol43331248 deportes  fc barcelona   incautacion de entradas falsas clas190408205601

jcarmengol43331248 deportes fc barcelona incautacion de entradas falsas clas190408205601

1
Es llegeix en minuts
EFE

La Policia Nacional ha detingut cinc persones, tres de nacionalitat italiana i dos de francesa, per la venda d’entrades falses per al partit entre el Reial Madrid i el Barcelona de diumenge passat, una estafa que van arribar a oferir a agents de paisà que integraven el dispositiu de seguretat del partit.

Els arrestats, d’entre 24 i 35 anys, tenien una vintena d’entrades falses i van arribar a vendre’n cinc, segons ha informat aquest dimecres la Direcció Superior de Policia. Estan acusats d’estafa i falsedat documental.

Davant de la disputa del partit als voltants de l’estadi contactaven amb els possibles compradors i els oferien les entrades falsificades a un preu que oscil·lava entre els 200 i 800 euros.

Minuts abans del partit, els arrestats van arribar a oferir a una dotació de policies de paisà que integraven el dispositiu especial de seguretat, tres entrades falses al «bon preu» de 900 euros «negociables».

En el moment de la detenció se’ls van confiscar 15 entrades falses, sis telèfons mòbils i 500 euros en efectiu. Es van localitzar diverses víctimes que ja havien adquirit entrades i es va comprovar que no comptaven amb les mesures de seguretat obligatòries.

Organització perfecta

Notícies relacionades

Els cinc arrestats estaven perfectament organitzats, ja que alguns eren els encarregats de captar els possibles compradors mentre que un altre grup comptava amb el major nombre d’entrades, en una zona limítrofa, segons ha detallat la direcció.

Així, els primers portaven un nombre reduït d’entrades per dificultar l’actuació policial i que no els trobessin en possessió d’un nombre elevat