a móstoles

El PSOE diu que «ha fet el que podia» amb Posse però vol mantenir l'Alcaldia

José Manuel Franco, secretari general del PSOE-M, recalca que no poden privar-lp de la seva acta de regidor

psoe-mostoles

psoe-mostoles

1
Es llegeix en minuts
El Periódico / Agencias

José Manuel Franco, secretari general del PSOE-M, ha assegurat que el partit «ha fet el que podia i devia» en relació amb la regidora de Móstoles, Noelia Posse, i ha recalcat que si hi ha canvi a l’Alcaldia haurà de ser «socialista». Així ho ha manifestat en roda de premsa després de reunir-se amb alcaldes i secretaris locals generals del PSOE.

Franco va abordar, en la reunió, els problemes derivats de les obres de la M-607 i en relació amb la situació de Posse, que dilluns passatva ser reprovada  per tots els grups municipals a Móstoles excepte pel PSOE. El líder dels socialistes madrilenys ha assenyalat que el partit va suspendre de militància cautelarment a Posse i creu «sincerament» que «s’ha fet el que calia fer i podia fer». De cara al futur ja es veurà el que passa», ha afegit.

Canvi d’alcalde

D’altra banda, ha recalcat que si es produeix un canvi d’alcalde o alcaldessa a Móstoles, «ha de ser socialista» perquè va ser el partit que va guanyar les últimes eleccions municipals a la localitat, davant del que va passar a la Comunitat de Madrid en què es van unir «les tres dretes» per impedir la constitució d’un govern «decent» encapçalat pel seu portaveu en l’Assemblea, Ángel Gabilondo.

Notícies relacionades

En aquest sentit, ha apuntat que de vegades s’«ignora», no sap si intencionadament, quel’acta de regidor pertany a la persona i el partit no l’hi pot privar. «No és possible, el partit no li pot privar d’aquest acta i ha fet el que podia», ha reblat.