VIOLÈNCIA MASCLISTA

Presó sense fiança per a l'home que va segrestar la seva exparella a Leganés

La jutge li imputa inicialment tres delictes de detenció il·legal, lesions greus, amenaces i assetjament en l'àmbit familiar

leganes

leganes

1
Es llegeix en minuts
Europa Press

El jutjat especialitzat en violència sobre la dona de Leganés (Madrid) ha decretat presó provisional, comunicada i sense fiança per a l’home detingut dilluns passat després de segrestar la seva exparellasegrestar la seva exparelladurant cinc hores i els dos fills d’ella durant menys temps.

Segons han informat Efe fonts del Tribunal Superior de Justícia de Madrid, la titular del jutjat li imputa inicialment tres delictes de detenció il·legal, així comlesions greus, amenaces assetjament en l’àmbit familiar.

Aquesta qualificació pot variar depenent de com avanci la investigació, segons les fonts. Els fets van passar a la vivenda d’ella, en un àtic del número 14 del carrer Lisboa, cap a les 7.15 hores de dilluns passat, quan la Policia va rebre un avís que comunicava un episodi de violència d’un home per part de la seva exparella.

Quan els agents van arribar, un home d’origen magribí de 30 anys, Mehdi H., mantenia retinguda la seva exparella i els dos fills d’ella, una nena de 12 anys i un noi de 15, tot i que va alliberar els menors poc després. 

Gelosia malaltissa

Notícies relacionades

Ho va fer per gelosia, segons les primeres indagacions de la Policia, i no hi havia denúncies per maltractaments. Negociadors de la Policia van aconseguir rebaixar la tensió inicial i el GEO va entrar a l’habitació on s’havia atrinxerat unes cinc hores més tard, el van reduir i el van arrestar.

Al ser alliberada, la dona presentava una contusió toràcica i abdominal i una possible fractura del canell esquerre, a més d’una forta crisi d’ansietat de la qual va ser atesa per psicòlegs del Summa, segons va informar el 112.