Es troben bé

Els GEO alliberen una dona segrestada per la seva exparella a Madrid

Un home d'origen magribí va entrar a la vivenda amenaçant amb un ganivet

leganes

leganes

2
Es llegeix en minuts
El Periódico / Agencias

La Policia Nacional ha alliberat la dona segrestada des de primera hora d’aquest matí al seu pis de Leganés per la seva exparella, un home d’origen magribí que ha sigut detingut.  Els fets s’han desencadenat minuts abans de les 7.15 hores d’aquest dilluns en un àtic situat al número 14 del carrer Lisboa de Leganés, al barri de La Fortuna.

Un home de 30 anys ha arribat allà intimidant amb un ganivet i una pistola, ha entrat a la vivenda, segons alguns testimonis. La Policia té clar que portava un ganivet, però no una arma de foc. A l’interior hi havia Olga, una dona de 45 anys, els seus dos fills, de 12 i 15 anys, i un amic de la família.

Aquest ha sortit al carrer com ha pogut, mentre que la dona ha sigut retinguda violentament per l’agressor, que, segons alguns testimonis, tenia sang a causa d’un possible xoc amb els habitants de la vivenda.

Crits violents

Els veïns han trucat a la Policia despertats pels crits d’«et mataré, et mataré» proferits pel segrestador a la retinguda, que responia amb «deixa els meus fills en pau». Els residents a l’edifici també han sentit alguns crits en àrab i han relatat que les discussions entre tots dos eren constants en els últims mesos.

Davant de la gravetat dels fets, ja que l’home tenia segrestada la dona a casa i amenaçava de matar-la portat per una possible gelosia que tindria respecte a les relacions actuals d’aquesta dona, fins al lloc han acudit agents del Grup Especial d’Operacions (GEO) i negociadors de la Policia Nacional.

Aquests han aconseguit que cap a les 9 hores l’home alliberés els fills de la dona, una noia de 12 i un adolescent de 15, que es troben il·lesos i han sigut assistits per psicòlegs del Summa. El nano tenia sang a la seva samarreta, però no era d’ell, sinó del seu agressor.

El segrestador, arrestat

Fins al lloc hi han acudit també altres agents de la Policia Nacional i Local de Leganés, que han acordonat la zona entorn d’un petit parc proper a l’edifici. Fins allà s’hi han amuntegat mig centenar de veïns i periodistes.

Després de diverses hores de negociació, els policies han aconseguit alliberar minuts després de les 12 hores la dona en bon estat de salut, tot i que es desconeix encara si té algun tipus de tall o ferida. Està sent ara reconeguda i atesa pels sanitaris del Summa. El segrestador ha sigut arrestat.

 

 

 

Notícies relacionades