Possible relació amb altres robatoris

Busquen els lladres del xalet del futbolista Álvaro Morata

El jugador no era a casa, però sí que hi eren la seva dona, els seus fills i una treballadora

GRAF5590  LAS ROZAS  C  DE MADRID   04 09 2018 - El delantero Alvaro Morata durante la rueda de prensa ofrecida hoy en la Ciudad del Futbol de Las Rozas donde la seleccion se encuentra concentrada de cara a los partidos de Liga de Naciones que el combinado espanol disputa contra Inglaterra el 8 de septiembre en Londres  y contra Croacia el dia 11 en Elche  EFE Rodrigo Jimenez

GRAF5590 LAS ROZAS C DE MADRID 04 09 2018 - El delantero Alvaro Morata durante la rueda de prensa ofrecida hoy en la Ciudad del Futbol de Las Rozas donde la seleccion se encuentra concentrada de cara a los partidos de Liga de Naciones que el combinado espanol disputa contra Inglaterra el 8 de septiembre en Londres y contra Croacia el dia 11 en Elche EFE Rodrigo Jimenez / Rodrigo Jimenez (EFE)

1
Es llegeix en minuts
El Periódico / Agencias

La Policia Nacional busca elsdos lladres que dissabte a la nit van entrar al xalet del futbolista de l’Atlètic de Madrid Álvaro Morata i es van emportar diversos objectes de la casa, sense provocar ferits, ha informat una portaveu de la Direcció Superior de la Policia de Madrid. 

Els fets van ocórrer cap a les 23 hores del dia 8 al xalet en el qual viu el jugador, al madrileny barri de Mirasierra. Dos homes van entrar utilitzant el mètode d'escalament Anaven encaputxats, vestits amb roba militar i guants i van entrar a la vivenda, empenyent i intimidant una empleada domèstica. 

Notícies relacionades

En el moment del robatori, el jugador no era a casa, ja que estava convocat per la Selecció Espanyola, però sí que hi havia la seva dona, els bessons de tots dos i una treballadora. Els lladres van sostreure objectes de valor com rellotges i d’altres de gran valor econòmic i sentimental i van fugir a gran velocitat en un cotxe. 

Els agents de la comissaria de Fuencarral-El Pardo investiguen els fets ocorreguts i si els lladres portaven armes de foc i havien planificat prèviament el cop. També estan intentat esbrinar si aquest robatori té a veure amb d’altres que s’han produït a la zona i a altres futbolistes.